Τα ετερώνυμα αντιδρούν: Teaser Trailer για το Elemental της Pixar!

    Η νέα ταινία των Disney Pixar «ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥΣ» (Elemental) έρχεται στις 15 Ιουνίου αποκλειστικά στους κινηματογράφους και μας συστήνει την Φλόγα (Ember) και τον Νηρέα (Wade). Η Disney έδωσε στη…

    Elemental-Teaser-Poster-Main
    Η νέα ταινία των Disney Pixar «ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥΣ» (Elemental) έρχεται στις 15 Ιουνίου αποκλειστικά στους κινηματογράφους και μας συστήνει την Φλόγα (Ember) και τον Νηρέα (Wade).
    Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο Teaser Trailer για τη νέα δημιουργία της Pixar Animation Studios, η οποία αναμένεται στους κινηματογράφους στις 15 Ιουνίου του 2023 σε σκηνοθεσία Peter Sohn (The Good Dinosaur). Σύμφωνα με τον Sohn, το Elemental είναι εμπνευσμένο από τα πρώτα χρόνια του στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα από το Μπρονξ, το βορειότερο από τα πέντε διαμερίσματα της πόλης, όπου οι γονείς του (ως Κορεάτες μετανάστες) άνοιξαν ένα παντοπωλείο στις αρχές της δεκαετίας του 1970, σε μια γειτονιά γεμάτη με διαφορετικούς πολιτισμούς, γλώσσες και ανθρώπους. Η ολοκαίνουργια, πρωτότυπη ταινία μεγάλου μήκους της Pixar διαδραματίζεται στην Element City, όπου οι κάτοικοι της φωτιάς, του νερού, της γης και του αέρα ζούνε μαζί αρμονικά. Το κλιπ μας συστήνει την Ember, μια σκληρή, έξυπνη και... φλογερή νεαρή γυναίκα, της οποίας η φιλία με έναν διασκεδαστικό, «go-with-the-flow» καλοπροαίρετο τύπο που ονομάζεται Wade αλλάζει τις πεποιθήσεις της για τον κόσμο στον οποίο ζουν. Την παραγωγή του Elemental έχει αναλάβει η Denise Ream (Up, Cars 2, The Good Dinosaur), με τις φωνές των Leah Lewis (The Half of It) και Mamoudou Athie (Jurassic World Dominion, Underwater) ως Ember και Wade αντίστοιχα.