Spider-Man: No Way Home | Και η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο!

    Η Marvel Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το Official Trailer για το Spider-Man: No Way Home, αποκαλύπτοντας παράλληλα και την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες! Η…

    Spider-Man-NWAYH-Main
    Η Marvel Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το Official Trailer για το Spider-Man: No Way Home, αποκαλύπτοντας παράλληλα και την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες!
    Η πλοκή της 27ης ταινίας του MCU (Marvel Cinematic Universe) εκτυλίσσεται μετά την αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Spider-Man, όταν οι ευθύνες που βαραίνουν τους ώμους του Peter Parker (Tom Holland) έρχονται σε σύγκρουση με την κανονική του ζωή, θέτοντας σε κίνδυνο τα άτομα του στενού του κύκλου. Απελπισμένος, απευθύνεται στον Dr. Strange (Benedict Cumberbatch), ο οποίος εκτελεί ένα εξαιρετικά επικίνδυνο και δύσκολο ξόρκι, στόχος του οποίου είναι να διαγράψει από τη μνήμη του κόσμου την αλήθεια. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε καλά και αυτό που καταφέρνει είναι να ανοίξει μία «πύλη» στα παράλληλα σύμπαντα του Multiverse, απελευθερώνοντας τους πιο ισχυρούς κακούς που έχουν πολεμήσει ποτέ τον Spider-Man (σε οποιοδήποτε σύμπαν). [caption id="attachment_74286" align="alignnone" width="900"] Photo Credit: ©2021 MARVEL[/caption] Η σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή του Jon Watts (Spider-Man: Homecoming, Clown, Cop Car), ενώ τους Tom Holland και Benedict Cumberbatch πλαισιώνουν οι Zendaya (Michelle Jones), Jacob Batalon (Ned Leeds), Alfred Molina (Otto Octavius / Doctor Octopus), Jamie Foxx (Max Dillon / Electro), Willem Dafoe (Norman Osborn / Green Goblin), Thomas Haden Church (Flint Marko / Sandman), Rhys Ifans (Curt Connors / Lizard), Benedict Wong (Wong), Marisa Tomei (May Parker) και φυσικά, ο Jon Favreau στο ρόλο του Harold "Happy" Hogan. Το Spider-Man: No Way Home αναμένεται να έρθει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου του 2021.