Qualcomm: Νέος Snapdragon 675 με ταχύτερους πυρήνες και υποστήριξη για τρεις κάμερες

    Η Qualcomm ανακοίνωσε τον Snapdragon 675, ένα SoC για τη μεσαία κατηγορία των smartphones ο οποίος όμως προσφέρει χαρακτηριστικά που θα βρούμε και στη μεγάλη κατηγορία όπως οι νέοι πυρήνες Cortex A76…

    qualcomm-snapdragon
    Η Qualcomm ανακοίνωσε τον Snapdragon 675, ένα SoC για τη μεσαία κατηγορία των smartphones ο οποίος όμως προσφέρει χαρακτηριστικά που θα βρούμε και στη μεγάλη κατηγορία όπως οι νέοι πυρήνες Cortex A76 και η υποστήριξη για τρεις κάμερες! Ο νέος Snapdragon 675 είναι κατασκευασμένος στα 11nm, έρχεται με δύο πυρήνες που στοχεύουν τις υψηλές επιδόσεις, χρονισμένους στα 2GHz και έξι πυρήνες σχεδιασμένους για να προσφέρουν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας χρονισμένους στα 1,78GHz. Το νέο SoC της Qualcomm υποστηρίζει την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Quick Charge 4+, διαθέτει μονάδα AI, ενώ είναι σχεδιασμένο για να υποστηρίζει setup με 3 κάμερες, όπως αυτά της Huawei που έχουμε δει με το P20 Pro και το Mate 20 Pro.

    Σύμφωνα με την Qualcomm αναμένεται να δούμε smartphones βασισμένα στο Snapdragon 675 το πρώτο τρίμηνο του 2019, οπότε ας έχουμε στο μυαλό μας ότι είναι πιθανόν το νέο έτος να... κατακλυστούμε από smartphones με 3 κάμερες.