Netflix | The Umbrella Academy Season 3: Ballroom Blitz!

    Πάρα πολλά αδέρφια, πάρα πολλές διαφωνίες. Η τρίτη σεζόν της Sci-Fi/Superhero σειράς «The Umbrella Academy» κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου, μόνο στο Netflix. Υπό τους ήχους του «Ballroom Blitz» των…

    The-Umbrella-Academy-Season-3-Main
    Πάρα πολλά αδέρφια, πάρα πολλές διαφωνίες. Η τρίτη σεζόν της Sci-Fi/Superhero σειράς «The Umbrella Academy» κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου, μόνο στο Netflix.
    Υπό τους ήχους του «Ballroom Blitz» των Sweet, τα αγαπημένα αδέρφια Hargreeves ταξιδεύουν σε μια εναλλακτική, άγνωστη πραγματικότητα όπου η «Umbrella Academy» δεν ιδρύθηκε ποτέ από τον θετό πατέρα τους Sir Reginald (Colm Feore). Αντ' αυτού, οι Luther (Tom Hopper), Diego (David Castañeda), Allison (Emmy Raver-Lampman), Klaus (Robert Sheehan), Five (Aidan Gallagher) και Vanya/Viktor (Elliot Page) διαπιστώνουν σοκαρισμένοι πως βρίσκονται στην έδρα της «Sparrow Academy» και αντιμέτωποι με μία άλλη ομάδα υπερφυσικά προικισμένων ατόμων, στην οποία συγκαταλέγεται και ο εκλιπών αδερφός τους Ben (Justin H. Min). Όπως και ο δικός τους αδερφός, ο Ben της νέας πραγματικότητας έχει την ικανότητα να... εκτοξεύει τεράστια πλοκάμια από το σώμα του, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιεί με καταστροφικά αποτελέσματα. Όσο διαφορετικές και αν φαίνονται αυτές οι δύο ομάδες, θα χρειαστεί να μάθουν ο ένας για τον άλλον και ίσως να συνεργαστούν, προκειμένου να αποτρέψουν για άλλη μία φορά το χειρότερο σενάριο: το τέλος του κόσμου!