Netflix | Stranger Things 4: Δείτε τα πρώτα 8 λεπτά της 4ης σεζόν!

    Το πρώτο μέρος του «Stranger Things 4» κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου, αποκλειστικά στο Netflix. Ανυπομονείς; Δες τα 8 πρώτα λεπτά του Stranger Things 4 και μπες στο κλίμα της 4ης σεζόν! Πρόκειται…

    ST4-8MT-Main
    Το πρώτο μέρος του «Stranger Things 4» κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου, αποκλειστικά στο Netflix. Ανυπομονείς; Δες τα 8 πρώτα λεπτά του Stranger Things 4 και μπες στο κλίμα της 4ης σεζόν!
    Πρόκειται για αναδρομή, η οποία δείχνει τον Dr. Martin Brenner (Matthew Modine) να πραγματοποιεί κάποιες δοκιμές ρουτίνας με τον Ten, ένα από τα προικισμένα με υπερφυσικές δυνάμεις παιδιά του Hawkins National Laboratory - της εγκατάστασης όπου μεγάλωσε (από όσα γνωρίζουμε) και η Eleven (Millie Bobby Brown). Κάτι συμβαίνει. Ακούγονται κραυγές για βοήθεια. Ο Dr. Brenner προσπαθεί να αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει μα ξαφνικά δέχεται ένα ισχυρό χτύπημα και χάνει τις αισθήσεις του. Συνέρχεται. Η εγκατάσταση έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού... τι μπορεί να έχει συμβεί; [caption id="attachment_81920" align="alignnone" width="800"] © 1997-2022 Netflix[/caption] Αναβάθμισε την ψυχαγωγία σου και γνώρισε έναν κόσμο on-demand περιεχομένου µε τον πιο απλό και εύκολο τρόπο: έλα στα καταστήματα Πλαίσιο ή μπες στο Plaisio.gr και ανακάλυψε την Smart TV που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σου!