Netflix: Official Teaser για το LOVE DEATH + ROBOTS VOL. 3

    Η NSFW ανθολογία κινουμένων σχεδίων επιστρέφει δριμύτερη με «προβληματικά» ρομπότ, απόκοσμα πλάσματα και ζωντανούς θρύλους: όπως αντιλαμβάνεστε, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το Official Teaser…

    NLDR-V3-Main
    Η NSFW ανθολογία κινουμένων σχεδίων επιστρέφει δριμύτερη με «προβληματικά» ρομπότ, απόκοσμα πλάσματα και ζωντανούς θρύλους: όπως αντιλαμβάνεστε, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το Official Teaser Trailer για τον 3ο κύκλο της σειράς LOVE DEATH + ROBOTS.
    Η σειρά, η οποία απευθύνεται σε ενήλικες και θα στριμάρει στη συνδρομητική πλατφόρμα από τις 20 Μαΐου, περιέχει μικρές ιστορίες οι οποίες διαρκούν από 5-15 λεπτά. Κάθε ιστορία αποτελεί δημιούργημα μιας διαφορετικής ομάδας καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο. Συνδυάζει διάφορα είδη ταινιών και κατηγοριοποιήσεις (επιστημονική φαντασία, τρόμου, κωμωδία αλλά και δράμα), ενώ για την απόδοσή τους χρησιμοποιούνται διαφορετικές τεχνικές animation – από παραδοσιακό 2D μέχρι και φωτορεαλιστικό 3D/CGI. Παρουσιάζουν οι Tim και Jennifer Miller, Joshua Donen και David Fincher. Απολαύστε χωρίς περιορισμούς!