Netflix: Επίσημη η live-action μεταφορά του My Hero Academia

    Με μία σύντομη ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η αμερικανική εταιρεία αποκάλυψε ότι συνεργάζεται με την Legendary Entertainment σε μια live-action μεταφορά του γνωστού manga/anime My Hero…

    MHA-LA-NTFX-1
    Με μία σύντομη ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η αμερικανική εταιρεία αποκάλυψε ότι συνεργάζεται με την Legendary Entertainment σε μια live-action μεταφορά του γνωστού manga/anime My Hero Academia!
    Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Shinsuke Sato (Gantz, I Am a Hero, Bleach, Death Note: Light Up the New World, Inuyashiki, Kingdom, Alice in Borderland), ενώ ο Joby Harold (Obi-Wan Kenobi, Army of the Dead) θα είναι υπεύθυνος για την τηλεοπτική προσαρμογή. Το κομμάτι της παραγωγής έχουν αναλάβει οι Mary Parent και Alex Garcia από την Legendary Entertainment. [caption id="attachment_92802" align="alignnone" width="800"] Image Credit: Bones Inc. & TOHO Animation[/caption] Στο επίκεντρο της ιστορίας του My Hero Academia βρίσκεται ο Izuku Midoriya (Deku), ένα αγόρι που γεννήθηκε χωρίς υπερδυνάμεις σε έναν κόσμο όπου αυτές είναι τόσο συχνές (το αποκαλούμενο «quirk») που αποτελούν πλέον το φυσιολογικό, αλλά που ονειρεύεται να γίνει και ο ίδιος υπερήρωας. Κάποια στιγμή συναντά το μεγαλύτερο ήρωα του κόσμου, τον θρυλικό All Might, ο οποίος μετά από ένα συμβάν θαυμάζει τη γενναιότητα και το ηρωικό πνεύμα του Izuku και αποφασίζει να του μεταβιβάσει τη δύναμή του. Η ιστορία ακολουθεί τον Izuku στις περιπέτειές του στο U.A. High School, όπου μαθαίνει να χρησιμοποιεί τη δύναμη που έλαβε και συναναστρέφεται με τους προικισμένους συμμαθητές του. [caption id="attachment_92803" align="alignnone" width="750"] Image Credit: Bones Inc. & TOHO Animation[/caption] Γραμμένο και εικονογραφημένο από τον Kohei Horikoshi, με περισσότερα από 65 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμια κυκλοφορία (συμπεριλαμβανομένων των ψηφιακών εκδόσεων), το My Hero Academia θεωρείται ένα από τα δημοφιλέστερα manga. Από το 2014 είναι μέρος του Weekly Shōnen Jump (Shueisha), ενώ τόσο το manga όσο και η σειρά anime της Bones Inc. & TOHO Animation θεωρούνται από τα καλύτερα της δεκαετίας του 2010.