Netflix | Cyberpunk: Edgerunners | Η διαβόητη συμμορία Maelstrom αποκαλύπτεται!

    Το «Cyberpunk: Edgerunners», ένα πρωτότυπο anime των CD PROJEKT RED και Studio Trigger, θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2022, μόνο στο Netflix. Το Exclusive Clip προσφέρει μια παγκόσμια πρώτη…

    CP2077-EDGRNRS-Main
    Το «Cyberpunk: Edgerunners», ένα πρωτότυπο anime των CD PROJEKT RED και Studio Trigger, θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2022, μόνο στο Netflix.
    Το Exclusive Clip προσφέρει μια παγκόσμια πρώτη ματιά στο «Cyberpunk: Edgerunners» (συγκεκριμένα, στο επεισόδιο 104), όπου η βασική συμμορία μας αντιμετωπίζει τη διαβόητη συμμορία Maelstrom της Night City. Οι gamers θα αναγνωρίσουν τη μεταφορά σε anime μέσα από μια παρόμοια σκηνή του action/adventure Cyberpunk 2077 της CD PROJEKT RED, όπου ο πρωταγωνιστής/στρια «V» αντιμετωπίζει τη συμμορία Maelstrom σε μια αποστολή της κύριας ιστορίας. Το «Cyberpunk: Edgerunners» αφηγείται σε 10 επεισόδια μια αυτόνομη ιστορία για ένα παιδί του δρόμου που προσπαθεί να επιβιώσει στην Night City, μια μελλοντική πόλη, εμμονική με την τεχνολογία και τη σωματική αλλαγή. Επειδή κινδυνεύει να χάσει τα πάντα, αποφασίζει να παραμείνει ζωντανός και να γίνει ένας Edgerunner - ένας παράνομος μισθοφόρος γνωστός και ως κυβερνοπάνκ. Η CD PROJEKT RED έχει αναλάβει την παραγωγή της σειράς μαζί με τον Rafał Jaki (The Witcher 3: Wild Hunt, Cyberpunk 2077, The Witcher: Ronin) σε ρόλο Showrunner και Executive Producer, ενώ οι Satoru Homma, Bartosz Sztybor και Saya Elder έχουν ρόλο παραγωγού. Η ομάδα της CD PROJEKT RED ετοιμάζει αυτήν τη νέα σειρά από το 2018. Η αναγνωρισμένη ιαπωνική εταιρεία παραγωγής κινουμένων σχεδίων Studio Trigger θα προσφέρει το στούντιό της για τη δημιουργία της σειράς και θα ζωντανέψει το Cyberpunk 2077 με το χαρακτηριστικό της, ζωηρό ύφος. Ο Hiroyuki Imaishi (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare) θα υπογράψει τη σκηνοθεσία της σειράς σε συνεργασία με τον καλλιτεχνικό διευθυντή Hiromi Wakabayashi (Kill la Kill), τον σχεδιαστή χαρακτήρων και σκηνοθέτη κινουμένων σχεδίων Yoh Yoshinari (Little Witch Academia, BNA: Brand New Animal) και τους σεναριογράφους που έκαναν τη διασκευή, Yoshiki Usa (SSSS.GRIDMAN, Promare) και Masahiko Otsuka (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare). Την πρωτότυπη μουσική της ταινίας θα συνθέσει ο Akira Yamaoka (από τη σειρά Silent Hill). Αναβάθμισε την ψυχαγωγία σου και γνώρισε έναν κόσμο on-demand περιεχομένου µε τον πιο απλό και εύκολο τρόπο: έλα στα καταστήματα Πλαίσιο ή μπες στο Plaisio.gr και ανακάλυψε την Smart TV που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σου!