Netflix: 9+1 προτάσεις για να μπεις στο εορταστικό κλίμα των ημερών!

    Επιτέλους, οι γιορτές έφτασαν! Ώρα για ξεκούραση, ώρα για να κάνεις όλα αυτά που σου «απαγορεύει» η καθημερινότητά, το σχολείο, η δουλειά. Ώρα για αυτές τις αξέχαστες οικογενειακές συγκεντρώσεις, με…

    Netflix-Xmas
    Επιτέλους, οι γιορτές έφτασαν! Ώρα για ξεκούραση, ώρα για να κάνεις όλα αυτά που σου «απαγορεύει» η καθημερινότητά, το σχολείο, η δουλειά. Ώρα για αυτές τις αξέχαστες οικογενειακές συγκεντρώσεις, με τους κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα και τα ατελείωτα γεύματα! Και αφού «αναστενάξουν» τα μαχαιροπήρουνα, έρχεται η ωραία στιγμή που θέλεις να αράξεις στον καναπέ, να πάρεις στα χέρια σου ένα ζεστό ποτήρι σοκολάτα ή τον αγαπημένο σου καφέ και να παρακολουθήσεις - μόνος ή με παρέα - τις καλύτερες ταινίες για τις γιορτές! Το Netflix συγκέντρωσε τηλεοπτικές κωμωδίες, αισθηματικά δράματα, ταινίες για μικρές (8-10 ετών) και μεγάλες ηλικίες, δημιουργώντας μία λίστα για όλα τα γούστα. Ξεχωρίσαμε 10 + 1 από αυτές και σου τις προτείνουμε:

    Κλάους: Το Μυστικό των Χριστουγέννων

    Όταν ο Τζέσπερ αυτοανακηρύσσεται ο χειρότερος μαθητής στην ταχυδρομική ακαδημία, διορίζεται σε ένα παγωμένο νησί πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο, όπου οι ντόπιοι είναι στα μαχαίρια και σπάνια ανταλλάσσουν κουβέντες μεταξύ τους, πόσω μάλλον γράμματα. Ο Τζέσπερ είναι έτοιμος να τα παρατήσει όταν στο πρόσωπο της ντόπιας δασκάλας Άλβα βρίσκει μια σύμμαχο και ανακαλύπτει τον Κλάους, έναν μυστηριώδη ξυλουργό που ζει μόνος σε μια καλύβα γεμάτη χειροποίητα παιχνίδια. Αυτές οι απρόσμενες φιλίες φέρνουν ξανά χαμόγελα στο Σμίρενσμπεργκ, δημιουργώντας μια νέα γενιά γενναιόδωρων γειτόνων, μαγικών παραδόσεων και καλτσών που κρέμονται από την καμινάδα με φροντίδα. Μια χριστουγεννιάτικη κωμωδία κινουμένων σχεδίων σε σκηνοθεσία του συν-δημιουργού του “Εγώ, ο Απαισιότατος”, Σέργκιο Πάμπλος. Διάρκεια: 1ω 39λ (κατάλληλο για 7+)

    Τα Χρονικά των Χριστουγέννων

    Μια χριστουγεννιάτικη περιπέτεια από τον παραγωγό Κρις Κολόμπους ("Μόνος στο Σπίτι", "Χάρι Πότερ") και τον σκηνοθέτη Κλέι Κέιτις ("Angry Birds: Η Ταινία"), αφηγούνται την ιστορία της Κέιτ (Ντάρμπι Καμπ) και του αδερφού της Τέντι Πιρς (Τζούντα Λιούις), των οποίων το σχέδιο να πιάσουν στα πράσα με την κάμερα τον Αϊ-Βασίλη (Κερτ Ράσελ) εξελίσσεται σε μια απρόσμενη εμπειρία που μόνο να την ονειρευτούν θα μπορούσαν τα περισσότερα παιδιά. Αφού κατασκοπεύσουν τον Αϊ-Βασίλη τη στιγμή που καταφτάνει, τρυπώνουν στο έλκηθρό του, το στουκάρουν και σχεδόν εκτροχιάζουν τα Χριστούγεννα. Καθώς ξεδιπλώνεται η άγρια νύχτα, η Κέιτ και ο Τέντι ενώνουν δυνάμεις με τον Αϊ-Βασίλη (όπως δεν τον έχετε ξαναδεί) και τα πιστά του ξωτικά, με αποστολή να σώσουν τα Χριστούγεννα προτού είναι αργά. Διάρκεια: 1ω 44λ (κατάλληλο για 7+)

    Χριστούγεννα Ό,τι να 'ναι

    Στο "Χριστούγεννα Ό,τι να 'ναι", ο Ντον Κουίν (Ντένις Κουέιντ), ένας άκαμπτος πατέρας από τη Φιλαδέλφεια, προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στην αγαπημένη οικογένειά του και το στρες των Χριστουγέννων, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορεί. Αλλά όταν η μικρότερη κόρη του, η Έμι (Μπρίτζιτ Μέντλερ) έρχεται σπίτι από το Λος Άντζελες για τις γιορτές μαζί με τον νέο της φίλο, τον Ματ (Μπρεντ Μόριν), έναν μουσικό που ίσα που τα φέρνει βόλτα, η πεποίθηση του Ντον ότι "υπάρχει ο δρόμος των Κουίν και... ο λάθος δρόμος" αρχίζει να κλονίζεται. Από τον βραβευμένο με Emmy δημιουργό Τάκερ Κόλι (Everybody Loves Raymond), η σειρά "Χριστούγεννα Ό,τι να 'ναι" είναι μια ξεκαρδιστική και ζεστή κωμωδία που αποδεικνύει ότι αν και η οικογένεια δεν έρχεται πάντα σε συσκευασία δώρου, και πάλι είναι ό,τι καλύτερο μπορούν να σου χαρίσουν. Πρώτος Κύκλος (κατάλληλο για 7+)

    Ο Ιππότης Πριν τα Χριστούγεννα

    Όταν μια μάγισσα μεταφέρει τον ιππότη Σερ Κόουλ (Τζος Γουάιτχαουζ) από τον Μεσαίωνα στο σημερινό Οχάιο την περίοδο των γιορτών, εκείνος γίνεται φίλος με την Μπρουκ (Βανέσα Χάτζενς), μια έξυπνη, καλοσυνάτη και απογοητευμένη απ' τα ερωτικά της καθηγήτρια. Η Μπρουκ βοηθά τον Σερ Κόουλ να αντεπεξέλθει στον σύγχρονο κόσμο, καθώς εκείνος προσπαθεί να καταλάβει πώς θα εκπληρώσει τη μυστηριώδη αποστολή του, τη μόνη πράξη που θα του επιτρέψει να επιστρέψει πίσω. Αλλά καθώς ο Σερ Κόουλ και η Μπρουκ έρχονται κοντά, φουντώνουν και τα συναισθήματα του ενός για τον άλλο. Μπορεί ο έρωτάς τους να νικήσει τις πιθανότητες που τους θέλουν μακριά; Διάρκεια: 1ω 32λ (κατάλληλο για 13+)

    Στον Ρυθμό των Χριστουγέννων

    Ένας δημοφιλής ραδιοφωνικός DJ (Ρομάνι Μάλκο) χάνει τη δουλειά του λίγο αφότου τα τέσσερα κακομαθημένα του παιδιά τού δίνουν τις λίστες με τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους. Καθώς μαθαίνει να ζει με λιγότερα, η οικογένεια αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι το να έχει κανείς λιγότερα μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερο καλό απ' ό,τι έχουν ποτέ φανταστεί. Διάρκεια: 1ω 34λ (κατάλληλο για 7+)

    Χριστούγεννα στην Άγρια Φύση

    Για να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο γιος της φεύγει για το κολέγιο, η Κέιτ Κόνραντ (Κρίστιν Ντέιβις) από το Μανχάταν κανονίζει ένα "δεύτερο ταξίδι του μέλιτος" με τον άντρα της. Εκείνος όμως, αντί να την ευχαριστήσει, τη χωρίζει ξαφνικά. Η παρατημένη Κέιτ όμως αποφασίζει να πάει στην Αφρική για ένα μοναχικό σαφάρι. Σε μια παράκαμψη στη Ζάμπια, βοηθά τον πιλότο της, τον Ντέρεκ Χόλιστον (Ρομπ Λόου), να σώσει ένα ορφανό μωρό ελεφαντάκι. Το φροντίζουν ώστε να γίνει καλά σε ένα τοπικό καταφύγιο για ελέφαντες και η Κέιτ αναβάλλει την επιστροφή της για μετά τα Χριστούγεννα. Με έναν νέο έρωτα στον ορίζοντα, θα επιστρέψει στην πατρίδα ή η περιπέτειά της θα διαρκέσει μια ολόκληρη ζωή; Διάρκεια: 1ω 26λ (κατάλληλο για 13+)

    Τα Χριστούγεννα της Άντζελα

    Ένα κορίτσι με μεγάλη καρδιά. Ένα μωρό σε φάτνη.Ένα συγκινητικό παραμύθι, βασισμένο σε διήγημα του Φρανκ Μακ Κορτ: μια οικογενειακή επίσκεψη στην εκκλησία την παραμονή των Χριστουγέννων δίνει στην Άντζελα μια ιδέα. Αυτά τα Χριστούγεννα θα μείνουν αξέχαστα στην οικογένειά της. Με τους Λούσι Ο'Κόνελ (Song of the Sea, Space Chickens in Space), Ρουθ Νέγκα (Capital Letters, Isolation, Breakfast on Pluto, Warcraft) και Μπρένταν Μάλινς. Διάρκεια: 30λ (κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, μεταγλωτισμένο)

    Σπίτι για τα Χριστούγεννα

    Όλοι οι άλλοι έχουν βρει τον έρωτα, έχουν γίνει ζευγάρια και είναι τώρα έτοιμοι να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με οικογενειακά δείπνα. Όλοι, εκτός από τη Γιοχάνε. Θέλοντας να απομακρύνει όσους κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις για τα ερωτικά της, η Γιοχάνε ξεκινά ένα 24ήμερο κυνήγι για να βρει σύντροφο για τα Χριστούγεννα. Με τους Ίντα Ελίσε Μπροκ, Γκαμπριέλε Σουσάνε Σούλχαϊμ Λάιταουγκ, Ντένις Στούρχοϊ Πρώτος Κύκλος (κατάλληλο για 16+)

    Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο

    Τι θα συνέβαινε αν μέσα από ένα δώρο ξετυλιγόταν μπροστά σου το μέλλον; Φέτος τα Χριστούγεννα, μπες στην παρέα των Κατ Γκράχαμ, Κουίνσι Μπράουν και Ίθαν Πεκ και ζήσε τη μαγεία του Χριστουγεννιάτικου Ημερολόγιου. Διάρκεια: 1ω 35λ (κατάλληλο για 7+)

    Περνάμε... ζάχαρη: Χριστούγεννα!

    Μια γερή δόση ζάχαρης! Ταλαντούχες ομάδες φτιάχνουν μοναδικές λιχουδιές, όπως καπκέικ, γλυκίσματα και τούρτες, σε μια ακόμη σεζόν ζαχαροπλαστικής με πολλή δράση. Ο χρόνος είναι το πιο σημαντικό συστατικό, καθώς οι ομάδες δεν αγωνίζονται απλά κόντρα στους αντιπάλους τους αλλά και στο ρολόι! Ριάλιτι με θέμα τη ζαχαροπλαστική, όπου διάσημοι καλεσμένοι κρίνουν μαζί με τη βασίλισσα των καπκέικ Κάντας Νέλσον και τον πρώτο ζαχαροπλάστη Αντριάνο Ζούμπο. Πρώτος Κύκλος (κατάλληλο για 7+)