Νέο Superstore Πλαίσιο @ Χανιά: Experience Points για μία νέα shopping εμπειρία!

    Ένα ολοκαίνουριο Superstore Πλαίσιο άνοιξε τις πύλες του στα Χανιά, ένας σύγχρονα διαμορφωμένος χώρος 2 ορόφων και 1.400 τμ όπου θα μπορείς να ανακαλύψεις όλα τα είδη τεχνολογίας, χαρτοπωλείου και…

    New-Plaisio-Super-Chania
    Ένα ολοκαίνουριο Superstore Πλαίσιο άνοιξε τις πύλες του στα Χανιά, ένας σύγχρονα διαμορφωμένος χώρος 2 ορόφων και 1.400 τμ όπου θα μπορείς να ανακαλύψεις όλα τα είδη τεχνολογίας, χαρτοπωλείου και lifestyle Τα εγκαίνια του νέου Superstore πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο των Χανίων, στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 1, στο κτήριο του πρώην κινηματογράφου Απόλλων. Στόχος του καταστήματος είναι να σου προσφέρει μία μοναδική - διαδραστική - εμπειρία shopping μέσα από 6 πρωτοποριακά Εxperience Points, σημεία ενδιαφέροντος μέσω των οποίων θα έχεις αμέση επαφή με τα αγαπημένα σου gadgets - και όχι μόνο! Συγκεκριμένα, τα Εxperience Points του νέου καταστήματος διαμορφώνονται ως εξής:
    • Drone Cage: Θέλεις να εξασκήσεις τις δυνατότητές σου στο πέταγμα του drone; Το ειδικά διαμορφωμένο κλουβί σου προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, ενώ specialists του Πλαισίου θα είναι εκεί για να σε βοηθήσουν, να σου δείξουν τις βασικές λειτουργίες του και να σε καθοδηγήσουν στην αγορά του κατάλληλου μοντέλου, ανάλογα με τις ανάγκες σου.
    • Photo Shooting Spot: Εδώ μπορείς να εξασκήσεις τις δυνατότητές σου στη φωτογραφία και επιλέξεις - επιτόπου - την κάμερα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου. Στο σημείο αυτό υπάρχουν στημμένες κάμερες, φακοί, αξεσουάρ φωτογραφικών μηχανών, καθώς και μία μακέτα φωτογράφισης για να συγκρίνεις live τις διαφορές στους φακούς, την ανάλυση κα.
    • The Lab: Ένα ολοκληρωμένο τμήμα Service σε σχήμα ημικυκλίου, όπου εξειδικευμένοι τεχνικοί επισκευάζουν άμεσα κάθε σου συσκευή. Μάλιστα έχεις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις live τη διαδικασία επισκευής, απολαμβάνοντας τον καφέ σου!
    • Gaming Zone: Ετοιμάσου για ατελείωτα gaming sessions: τέσσερα Gaming PCs περιμένουν εσένα και την παρέα σου, για να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια! Στο ίδιο χώρο υπάρχουν όλα τα gaming περιφερειακά που μπορεί να χρειαστείς, όπως gaming καρέκλες, gaming headsets κα.
    • Home Experience: Διαμορφωμένο σαν σαλόνι σπιτιού, το σημείο αυτό διαθέτει έναν αναπαυτικό καναπέ στον οποίο μπορείς να καθίσεις και να επιλέξεις τη νέα σου τηλεόραση, συγκρίνοντας τις ίντσες και την ποιότητα εικόνας μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο έπιπλο σύγκρισης τηλεοράσεων.
    • Study Corners: Στον 1ο όροφο του καταστήματος υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα stands με υπολογιστή, όπου μπορείς να πλοηγηθείς στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα του Πλαισίου ή ακόμη και να διαβάσεις τα μαθήματα σας.
    Το opening στα Χανιά δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται και από μια super προσφορά: μόνο για το τριήμερο των εγκαινίων 26 - 27 - 28 Ιουλίου, το Πλαίσιο σου κάνει δώρο το ΦΠΑ σε όλα τα προϊόντα! (εξαιρούνται τα προϊόντα Apple).