Νέο Nintendo Direct για το The Super Mario Bros. Movie!

    Νέες πληροφορίες για το Mushroom Kingdom; Περισσότερος Chris Pratt ως Mario; Η επίσημη παρουσίαση της Anya-Taylor Joy ως Peach; Δεν γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι απόψε στις 12.00 (τοπική)…

    SMB-TMND-Main
    Νέες πληροφορίες για το Mushroom Kingdom; Περισσότερος Chris Pratt ως Mario; Η επίσημη παρουσίαση της Anya-Taylor Joy ως Peach; Δεν γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι απόψε στις 12.00 (τοπική) έρχεται νέο Nintendo Direct και νέο κλιπ από την πολυαναμενόμενη The Super Mario Bros. Movie!
    Πέρα από μία εικόνα από το εσωτερικό του Mushroom Castle της πριγκίπισσας Peach και την επιβεβαίωση ότι δεν θα υπάρχουν πληροφορίες για καινούρια παιχνίδια, δεν γνωρίζουμε περισσότερα για το περιεχόμενο ή τη διάρκεια του αποψινού Nintendo Direct - το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε από εδώ: Θέλουμε σίγουρα να μάθουμε περισσότερα για τον πολύχρωμο και πανέμορφο κόσμο του Mario, ίσως και μία καλύτερη ματιά στο καστ της ταινίας, στην οποία εκτός από τους Chris Pratt και Anya-Taylor Joy πρωταγωνιστούν οι Jack Black (Bowser), Charlie Day (Luigi), Keegan-Michael Key (Toad), Seth Rogen (Donkey Kong), Fred Armisen (Cranky Kong), Kevin Michael Richardson (Kamek) και Sebastian Maniscalco (Spike). Η ταινία The Super Mario Bros. αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Απριλίου του 2023.