Mjölnir: Το θρυλικό σφυρί του Thor έγινε... Xbox Series X!

    Το Μγιόλνιρ (Mjölnir) είναι το Σφυρί του Θωρ, το θρυλικό μαγικό όπλο του θεού της αστραπής και του κεραυνού, το οποίο σύμφωνα με την Σκανδιναβική μυθολογία μπορούσε να ισοπεδώσει βουνά ολόκληρα. Αυτά…

    Mjölnir-XBXSX-Main
    Το Μγιόλνιρ (Mjölnir) είναι το Σφυρί του Θωρ, το θρυλικό μαγικό όπλο του θεού της αστραπής και του κεραυνού, το οποίο σύμφωνα με την Σκανδιναβική μυθολογία μπορούσε να ισοπεδώσει βουνά ολόκληρα. Αυτά διάβασαν και στην Microsoft και αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία κονσόλα που... τα «σπάει»!
    Στο πλαίσιο της προώθηση της ταινίας «Thor: Love and Thunder», η Αμερικανική εταιρεία συνεργάστηκε για μία ακόμα φορά με την Marvel Studios και δημιούργησε μία άκρως συλλεκτική - στυλιζαρισμένη ως... Μγιόλνιρ (η χειρολαβή του σφυριού δεν περιλαμβάνεται) - κονσόλα Xbox Series X, την οποία μπορείτε να διεκδικήσετε ακολουθώντας βήμα βήμα τις οδηγίες του παρακάτω tweet: Το νέο φιλμ του Taika Waititi - το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 7 Ιουλίου - φέρνει για άλλη μία φορά στη μεγάλη οθόνη τον Chris Hemsworth ως Thor, την Natalie Portman ως Jane Foster/Mighty Thor, την Tessa Thompson ως Valkyrie, την Jaimie Alexander ως Sif, τον ίδιο ως Korg, όλους τους Guardians of the Galaxy αλλά τους βραβευμένους με Όσκαρ Christian Bale (Gorr the God Butcher) και Russell Crowe (Zeus). Υπομονή μέχρι την Πέμπτη λοιπόν! Μέχρι τότε απολαύστε ένα ακόμα κλιπ από την πολυαναμενόμενη (4η κατά σειρά) περιπέτεια του Thor στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και... πάρτε μία «γεύση» από τη δύναμη του κεραυνού!