Microsoft Sculpt Comfort & Designer Bluetooth Desktop: Άψογη λειτουργία, κομψή εμφάνιση!

    Η αγορά ενός ασύρματου πληκτρολογίου, ποντικιού ή σετ δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για όσους περνούν αρκετή ώρα μπροστά από τον υπολογιστή τους. Οι παράμετροι που πρέπει να εξετάσει κανείς πριν…

    KBM1
    Η αγορά ενός ασύρματου πληκτρολογίου, ποντικιού ή σετ δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για όσους περνούν αρκετή ώρα μπροστά από τον υπολογιστή τους. Οι παράμετροι που πρέπει να εξετάσει κανείς πριν καταλήξει στην αγορά τους είναι αρκετές, από άνεση και εργονομία έως κομψή σχεδίαση ή εύχρηστη φορητότητα. Ευτυχώς για εμάς, εταιρείες όπως η η Microsoft έχουν εξετάσει καλά τις απαιτήσεις των χρηστών και έχουν παρουσιάσει ενδιαφέρουσες προτάσεις, τόσο για εκείνους που αναζητούν κάτι άνετο και «παραγωγικό» όσο και για εκείνους που το design κρατάει έναν ξεχωριστό ρόλο στην καθημερινότητά τους. H οικογένεια περιφερειακών της αμερικανικής εταιρείας εμπλουτίζεται συνεχώς με εργονομικά πληκτρολόγια και ποντίκια, ωστόσο εμείς ξεχωρίσαμε δύο σετ, τα οποία πιστεύουμε ότι καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών χρηστών.

    Sculpt Comfort Desktop

    Χάρη στην ανατομική του σχεδίαση, τις προσαρμόσιμες δυνατότητες που αλλάζουν εύκολα ανάλογα με τις ανάγκες σου και ένα ειδικά σχεδιασμένο ποντίκι για δεξιόχειρες, το Microsoft Sculpt Comfort Desktop αλλάζει εξ ολοκλήρου τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείς ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι. Σε βοηθά να διατηρείς τους καρπούς σου σε ουδέτερη θέση, παρέχοντας παράλληλα λειτουργίες και συντομεύσεις που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα της πληκτρολόγησης. Η κομψή σχεδίαση και η άνετη διάταξη με καμπύλες εξασφαλίζουν εύκολη πρόσβαση στα πλήκτρα, ενώ ευθυγραμμίζουν τους καρπούς χάρη στο εργονομικό στήριγμα παλάμης που προστατεύει από τις φλεγμονές και τις κακώσεις λόγω επαναλαμβανόμενης καταπόνησης. Το διαιρούμενο πλήκτρο διαστήματος παρέχει τη νέα λειτουργία backspace για να σε βοηθά να αξιοποιήσεις στο μέγιστο την πληκτρολόγησή σας. Περιορισμένος χώρος εργασίας; Το Sculpt Comfort Desktop μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί ώστε να εξοικονομήσει χώρο και να αποκτήσει μικρότερο μέγεθος με την αποσύνδεση του στηρίγματος παλάμης. Ενσωματώνεται άψογα στα Windows 10: τα πλήκτρα συντόμευσης του πληκτρολογίου έχουν βελτιστοποιηθεί για τα Windows 10, ώστε να είναι δυνατή η γρήγορη και εύκολη πλοήγηση. Στα πλάγια του ποντικιού, η προσαρμόσιμη επιφάνεια αφής Windows εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στο μενού Έναρξης, την Cortana (η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει), το OneNote, την Προβολή εργασιών ή τις εικονικές επιφάνειες εργασίας.

    Designer Bluetooth Desktop

    Με την εξαιρετικά λεπτή και σύγχρονη εμφάνισή του, το σετ γραφείου Designer Bluetooth Desktop της Microsoft αναδεικνύει την εικόνα του γραφείου σου. Συνδέεται ασύρματα με το laptop ή το tablet σου, χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία Bluetooth Smart, ώστε να συνδέεται αμέσως χωρίς καλώδια και κλειδιά υλικού. Ένα πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους με ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο σε βοηθά να παραμείνεις παραγωγικός στο γραφείο σου. Παρά το μινιμαλιστικό σχεδιασμό του, το πληκτρολόγιο αυτό σου προσφέρει μια σίγουρη και άνετη αίσθηση κατά την πληκτρολόγηση με τα μαλακά στην αφή πλήκτρα του, τύπου chiclet. Περιλαμβάνονται πλήκτρα συντόμευσης πολυμέσων που προσφέρουν εύκολο χειρισμό της μουσικής και των βίντεό σου.