LOVE DEATH + ROBOTS VOL. 3: Επικό Official Trailer με Für Elise!

    Η βραβευμένη με Emmy ανθολογία LOVE DEATH + ROBOTS επιστρέφει με έναν τρίτο τόμο σε παραγωγή Tim Miller (Deadpool, Terminator: Dark Fate) και David Fincher (MINDHUNTER, Mank). Η σειρά, η οποία…

    NLDR-V3-OT-Main
    Η βραβευμένη με Emmy ανθολογία LOVE DEATH + ROBOTS επιστρέφει με έναν τρίτο τόμο σε παραγωγή Tim Miller (Deadpool, Terminator: Dark Fate) και David Fincher (MINDHUNTER, Mank).
    Η σειρά, η οποία απευθύνεται σε ενήλικες και θα στριμάρει στη συνδρομητική πλατφόρμα από τις 20 Μαΐου, περιέχει 9 μικρές ιστορίες οι οποίες διαρκούν από 5-15 λεπτά. Κάθε ιστορία αποτελεί δημιούργημα μιας διαφορετικής ομάδας καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο. Συνδυάζει διάφορα είδη ταινιών και κατηγοριοποιήσεις (επιστημονική φαντασία, τρόμου, κωμωδία αλλά και δράμα), ενώ για την απόδοσή τους χρησιμοποιούνται διαφορετικές τεχνικές animation – από παραδοσιακό 2D μέχρι και φωτορεαλιστικό 3D/CGI. Ο τρόμος, η φαντασία και η ομορφιά παντρεύονται στα νέα επεισόδια που εκτείνονται από την ανακάλυψη ενός αρχαίου κακού μέχρι μια κωμικοτραγική Αποκάλυψη, αφηγούμενα εκπληκτικές σύντομες ιστορίες φαντασίας, τρόμου και επιστημονικής φαντασίας με χαρακτηριστικό χιούμορ και οπτική εφευρετικότητα.
    Το κομμάτι που «ντύνει» ηχητικά το συναρπαστικό κλιπ της Netflix είναι το «Für Elise Trailerized» - βασισμένο στο Bagatelle No. 25 σε Λα Μινόρε, κομμάτι πιάνου από τον Λούντβιχ βαν Μπετόβεν - από Wall Of Noise (Classical Evolution ℗ 2020).