Ημερομηνία πρεμιέρας για την 3η σεζόν του «The Boys»

    Υπό τους ήχους του νέου σινγκλ των Imagine Dragons, «Bones», το πρώτο Official Teaser Trailer και η ημερομηνία πρεμιέρας για την 3η σεζόν του «The Boys» αποκαλύφθηκαν στο «The Boys' are Back! Inside…

    The-Boys-S03-Main
    Υπό τους ήχους του νέου σινγκλ των Imagine Dragons, «Bones», το πρώτο Official Teaser Trailer και η ημερομηνία πρεμιέρας για την 3η σεζόν του «The Boys» αποκαλύφθηκαν στο «The Boys' are Back! Inside Prime Video's Hit Series» πάνελ, στο πλαίσιο του SXSW 2022.
    Η επιτυχημένη σειρά του Amazon Prime Video και του Eric Kripke (Supernatural, Revolution, Timeless) ετοιμάζεται να επιστρέψει στις οθόνες μας με γνώριμους αλλά και νέους χαρακτήρες, τους οποίους θα ενσαρκώσουν οι Jensen Ackles (Soldier Boy), Laurie Holden (Crimson Countess), Sean Patrick Flanery (Gunpowder), Nick Wechsler (Blue Hawk) και ο Miles Gaston Villanueva (Supersonic). Οι Antony Starr (Homelander), Jessie T Usher (A-Train), Karen Fukuhara (Kimiko), Nate Mitchell (Black Noir), Jack Quaid (Hughie Campbell), Laz Alonso (Mother's Milk), Erin Moriarty (Annie/Starlight), Chace Crawford (The Deep), Dominique McElligott (Queen Maeve), Claudia Doumit (Victoria Neuman), Giancarlo Esposito (Stan Edgar) και Tomer Kapon (Frenchie) δηλώνουν... ετοιμοπόλεμοι, αλλά όχι τόσο όσο ο Billy Butcher του Karl Urban - ο οποίος πετάει «φλόγες» από τα μάτια του, κυριολεκτικά! Η 3η σεζόν του «The Boys» θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Ιουνίου. Μέχρι τότε παρέα θα μας κρατούν οι ήρωες και οι αντιήρωες του animated spin-off «The Boys: Diabolical», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαρτίου, αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.