IFA 2020: Explorer Project από την LG

    Η LG Electronics (LG) σηματοδοτεί την έναρξη του ‘Explorer Project’ με ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων δίνοντας μία μικρή γεύση του πρώτου smartphone της νέας σειράς. Το Explorer Project είναι τόσο μια…

    save_the_date_03
    Η LG Electronics (LG) σηματοδοτεί την έναρξη του ‘Explorer Project’ με ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων δίνοντας μία μικρή γεύση του πρώτου smartphone της νέας σειράς. Το Explorer Project είναι τόσο μια πρωτοβουλία όσο και μια κατηγορία και θα περιλαμβάνει συσκευές που προσφέρουν ξεχωριστές αλλά και ανεξερεύνητες εμπειρίες χρηστικότητας, μια στρατηγική που στόχο έχει να αντιμετωπίσει τα αχαρτογράφητα εδάφη της βιομηχανίας. Οι λεπτομέρειες του Explorer Project θα ανακοινωθούν επίσημα στις 14 Σεπτεμβρίου στις 10:00 (EDT) στο επίσημο κανάλι YouTube και στην επίσημη ιστοσελίδα στο Facebook. Η LG δημιούργησε το Explorer Project για να ανταποκριθεί με επιτυχία στις ποικίλες ανάγκες των σημερινών χρηστών smartphone. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η «εξερεύνηση» αναξιοποίητων περιοχών και η αναμόρφωση και η επέκταση της τρέχουσας εμπειρίας των χρηστών, με τη βοήθεια των αξιόπιστων συνεργατών της. Το Explorer Project σηματοδοτεί επίσης μια νέα κατεύθυνση στην στρατηγική των smartphones της LG, επικεντρωμένο αποκλειστικά στη νέα χρηστικότητα και τον καινοτόμο σχεδιασμό, ενώ η νέα Universal Line της LG θα αποτελείται από συσκευές της εταιρείας που εστιάζουν στον τρόπο ζωής των καταναλωτών, όπως το LG VELVET.

    Η LG ενώνει τις δυνάμεις της με συνεργάτες του κλάδου όπως τις εταιρείας Rave, Ficto, Tubi και NAVER για να αναπτύξει μοναδικές δυνατότητες που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία χρήσης στις συσκευές Explorer Project. Η Qualcomm Technologies συμβάλλει και πάλι μέσω της κορυφαίας τεχνολογίας στην επεξεργασία και της τεχνογνωσίας της για να προσφέρει την εξαιρετική απόδοση της διαφοροποιημένης σειράς της LG. H εταιρεία Rave δίνει στους χρήστες, όπου κι αν βρίσκονται, τη δυνατότητα να επικοινωνούν και να απολαμβάνουν περιεχόμενο ταυτόχρονα, ενώ η Ficto, η οποία πρωτοστάτησε στον επιμερισμό εσόδων για mobile περιεχόμενο, πραγματοποίησε το παγκόσμιο λανσάρισμα αξιοποιώντας την streaming υπηρεσία της. Η Tubi, η μεγαλύτερη υπηρεσία δωρεάν ροής περιεχομένου και για διαφημίσεις είναι επίσης από τους πρώτους συνεργάτες της LG για το Explorer Project. Η κορυφαία μηχανή αναζήτησης της Νότιας Κορέας, η NAVER, η οποία συνεργάστηκε στενά με την LG για το LG Dual Screen, αναπτύσσει μια έκδοση του προγράμματος περιήγησης Whale με μοναδικές δυνατότητες για τις συσκευές Explorer Project. «Η LG και οι συνεργάτες της για το Project πιστεύουν ότι είναι ζωτικής σημασίας να δείξουμε στους καταναλωτές νέες και διαφοροποιημένες εμπειρίες χρήσης στον χώρο των smartphones», δήλωσε ο Morris Lee, πρόεδρος της LG Mobile Communications Company. «Η LG υπήρξε πάντα πρωτοπόρος στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας, αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί η απαραίτητη καινοτομία στην αγορά κινητής».