Γιατί να επιλέξεις Mac; Γιατί η ζωή είναι πιο εύκολη με ένα Mac!

    Αν ρωτήσεις έναν σκηνοθέτη, έναν φωτογράφο, έναν γραφίστα, έναν μουσικό ή οποιονδήποτε ασχολείται με τη δημιουργία περιεχομένου, γιατί χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο συστήματα της Apple, οι…

    Continuity
    Αν ρωτήσεις έναν σκηνοθέτη, έναν φωτογράφο, έναν γραφίστα, έναν μουσικό ή οποιονδήποτε ασχολείται με τη δημιουργία περιεχομένου, γιατί χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο συστήματα της Apple, οι απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι πολλές, ωστόσο, όλοι μαζί θα συμφωνήσουν σε ένα πράγμα: το Mac αποτελεί έναν αξιόπιστο «συνεργάτη» και βοηθό. Η Apple προσφέρει 6 διαφορετικούς υπολογιστές με διαφορετικές προδιαγραφές:
    • MacBook Pro
    • MacBook Air
    • MacBook
    • Mac mini
    • iMac
    • Mac Pro
    Κάποιο από όλα θα ταιριάζει στις απαιτήσεις του προϋπολογισμού αλλά και στον τρόπο ζωής σου. Το Mac είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και αντέχει στην «πίεση». Συνοδεύεται από μια σουίτα υπέροχα σχεδιασμένων και χρήσιμων εφαρμογών (Φωτογραφίες, iMovie, Garageband, Pages, Numbers, Keynote, FaceTime, iTunes, χάρτες και πολλά άλλα), οι οποίες απογειώνουν την παραγωγικότητα και την δημιουργικότητα, μέσα από ένα σταθερό και εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας, ενώ το trackpad και το ποντίκι προσφέρουν υποστήριξη για gestures, κάνοντας κάθε σύστημα της Apple να ξεχωρίζει. Με τις εφαρμογές αυτές μπορείς να δημιουργείς έγγραφα, παρουσιάσεις και βίντεο, να σερφάρεις στο διαδίκτυο, να στέλνεις μηνύματα, να κρατάς σημειώσεις, να διαχειρίζεσαι το ημερολόγιό σου και πολλά άλλα. Και φυσικά, το Microsoft Office λειτουργεί άψογα σε κάθε Mac. Παράλληλα, κάθε φορητό σύστημα της Apple έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για να είναι απίστευτα λεπτό και ελαφρύ, αλλά και ανθεκτικό, ώστε να διαρκεί πολλά χρόνια. Συμπεριλαμβάνοντας τεχνικές καινοτομίες όπως το Touch Bar, οι οθόνες Retina και το macOS (λειτουργικό σύστημα των Mac) είναι φτιαγμένο για να λειτουργεί απρόσκοπτα και - όπως όλα τα Mac - να συνεργάζεται με το iPhone και το iPad όπως κανένας άλλος υπολογιστής (Continuity). Χάρη στη λειτουργία Hand off, μπορείς να ξεκινήσεις ένα email, μια σημείωση ή ένα αρχείο στο iPhone ή στο iPad και να το συνεχίσεις στον Mac υπολογιστή σου χωρίς συγχρονισμό ή αποθήκευση σε σύννεφο όπως το Google Drive ή το OneDrive. Το ίδιο ισχύει και για τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο, τις υπενθυμίσεις, τις αναζητήσεις χαρτών, το ημερολόγιο. Κι αυτό επειδή η Apple κατασκευάζει το λογισμικό μαζί με το υλικό, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, το iCloud διατηρεί όλες τις φωτογραφίες, τη μουσική και άλλα δεδομένα ενημερωμένα και συγχρονισμένα σε όλες τις συσκευές Mac και iOS. Τέλος, η εμπιστοσύνη σου σημαίνει τα πάντα για την Apple, γι' αυτό ακριβώς η ασφάλεια και το απόρρητο είναι αυτά που διασφαλίζονται πρώτα απ' όλα. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια των πληροφοριών σου, ώστε εσύ να μπορείς να επικεντρώνεσαι στις καθημερινές σου δραστηριότητες άφοβα.