DC FanDome 2021: «Χτύπησε κόκκινο» με Black Adam, Batman και Flash!

    Με ανακοινώσεις για επερχόμενα κόμικ, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και βιντεοπαιχνίδια, η διαδικτυακή DC FanDome 2021 συγκέντρωσε για άλλη μία φορά τα μεγαλύτερα αστέρια του φαντασμαγορικού DC…

    DCFandom21-Main

    Με ανακοινώσεις για επερχόμενα κόμικ, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και βιντεοπαιχνίδια, η διαδικτυακή DC FanDome 2021 συγκέντρωσε για άλλη μία φορά τα μεγαλύτερα αστέρια του φαντασμαγορικού DC Multiverse και ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη!

    Black Adam

    Η παρουσίασε ξεκίνησε με το Trailer Teaser του κινηματογραφικού «Black Adam», τον οποίο ενσαρκώνει ο γνωστός Dwayne «The Rock» Johnson. Η ταινία παρουσιάζει τον αρχαίο Αιγύπτιο Teth-Adam, ο οποίος - όπως και ο Captain Marvel - επιλέχθηκε από τον Μάγο Shazam και απέκτησε (δια μαγείας) τις υπερδυνάμεις των αιγυπτιακών θεοτήτων. Μην μπορώντας να διαχειριστεί σωστά τις δυνάμεις του, αποφάσισε ότι ήθελε να κυβερνήσει τον κόσμο με το δικό του τρόπο… με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ένας από τους ισχυρότερους αντιήρωες του DC Extended Universe και «νέμεσις» της οικογένειας Marvel, οι δυνάμεις του «ματσάρουν» εκείνες του Superman! Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Adam Sztykiel (Rampage), ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jaume Collet-Serra (Wax, Orphan, The Shallows, Jungle Cruise). Στο πλευρό του Dwayne Johnson οι Noah Centineo (Atom Smasher), Quintessa Swindell (Cyclone), Aldis Hodge (Hawkman), Sarah Shahi (Adrianna Tomaz) και Pierce Brosnan (Kent Nelson / Doctor Fate). Το «Black Adam» θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου του 2022.

    The Batman

    Με αρκετά προβλήματα στα γυρίσματα λόγω της πανδημίας COVID-19 και μετά από έναν ολόκληρο χρόνο η Warner Bros. Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το Main Trailer του πολυαναμενόμενου «The Batman», με τον Robert Pattinson να πρωταγωνιστεί σε μία διαφορετική εκδοχή του χαρακτήρα. Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Matt Reeves (Cloverfield, Let Me In, Dawn of the Planet of the Apes, War for the Planet of the Apes), ο Pattinson (Bruce Wayne) κάνει τα πρώτα του βήματα ως Batman, έρχεται αντιμέτωπος με πολλά προσωπικά προβλήματα αλλά και με τον υπόκοσμο της Gotham City. Στο πλευρό του Βρετανού ηθοποιού οι Zoë Kravitz (Selina Kyle / Catwoman), Paul Dano (Edward Nashton / Riddler), Jeffrey Wright (James Gordon), John Turturro (Carmine Falcone), Peter Sarsgaard (Gil Colson), Andy Serkis (Alfred Pennyworth) και ο - πραγματικά αγνώριστος - Colin Farrell στο ρόλο του Oswald "Oz" Cobblepot / Penguin. Ο σκοτεινός τιμωρός της Gotham αναμένεται να φτάσει κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022.

    The Flash

    Ένας χρόνος (και κάτι) μας χωρίζει και από την κινηματογραφική πρεμιέρα του «The Flash», πρωταγωνιστής του οποίου είναι ο Αμερικανός Ezra Miller (Justice League, Arrow). Η πλοκή της ταινίας βασίζεται στη σειρά κόμικ Flashpoint, με τον Barry Allen (The Flash) να ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, προκειμένου να εμποδίσει τη δολοφονία της μητέρας του, Nora Allen - ενέργεια που προκαλεί ανεπανόρθωτες συνέπεις στο δικό του χρονοδιάγραμμα αλλά και στο Multiverse (αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε περισσότερους από έναν Flash, Batman κ.ο.κ.). Στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Andy Muschietti (Mama, It, It Chapter Two), ενώ το σενάριο υπογράφει η Christina Hodson (Bumblebee, Birds of Prey, Shut). Στο πλευρό του Ezra Miller οι Ben Affleck (Bruce Wayne / Batman), Michael Keaton (Bruce Wayne / Batman), Sasha Calle (Supergirl), Kiersey Clemons (Iris West), Maribel Verdú (Nora Allen) και Ron Livingston (Henry Allen). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Hall of Heroes Introductions, Teaser Trailers, Sneak Peeks, DC Publishing Announcements, Panels και Featurettes μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το DC FanDome 2021: