Barbie | Teaser Trailer με άρωμα από «2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος»

    Χρησιμοποιώντας ένα απόσπασμα από το εμβληματικό «Τάδε Έφη Ζαρατούστρα» του Richard Strauss, γνωστό από την εισαγωγική σκηνή της κορυφαίας στο είδος της ταινίας «2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος»…

    Barbie-The-Movie-Main
    Χρησιμοποιώντας ένα απόσπασμα από το εμβληματικό «Τάδε Έφη Ζαρατούστρα» του Richard Strauss, γνωστό από την εισαγωγική σκηνή της κορυφαίας στο είδος της ταινίας «2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος» (Stanley Kubrick), η Greta Gerwig δημιούργησε για την «Barbie» της ένα ανατρεπτικό και συνάμα υπέροχο Teaser Trailer!
    Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως συγκεκριμένο κλιπ μας ξάφνιασε, μας εντυπωσίασε και το κυριότερο, «απογείωσε» το ενδιαφέρον μας για την επερχόμενη ταινία των Greta Gerwig (Lady Bird, Little Women, Nights and Weekends) και Noah Baumbach (White Noise, Marriage Story, While We're Young), η οποία θα έρθει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου του 2023. [caption id="attachment_93285" align="alignnone" width="800"] Image Credit: © 2022 Warner Bros. Entertainment[/caption] «Από την αρχή του χρόνου, από τότε που υπήρξε το πρώτο κορίτσι, υπάρχουν κούκλες. Αλλά οι κούκλες ήταν πάντοτε κούκλες για μωρά.» υπογραμμίζει η φωνή της αφηγήτριας Helen Mirren, τρολάροντας με επιδέξιο (και περιεκτικό) τρόπο το πρώτο από τα τέσσερα κεφάλαια της ταινίας του Kubrick, «Η Αυγή του Ανθρώπου». Στην ταινία της Warner Bros. Pictures πρωταγωνιστούν οι Margot Robbie (ως Barbie), Ryan Gosling (ως Ken), Will Ferrell (ως CEO της Mattel), America Ferrera, Kate McKinnon, Ariana Greenblatt κ.ά., καθώς και οι Simu Liu, Kingsley Ben-Adir, Issa Rae, Ncuti Gatwa και Hari Nef ως διαφορετικές εκδοχές των Barbie και Ken. [caption id="attachment_93286" align="alignnone" width="800"] Image Credit: © 2022 Warner Bros. Entertainment[/caption] Τη μουσική επένδυση έχει αναλάβει ο Alexandre Desplat (Little Women) και τα κοστούμια η Jacqueline Durran (The Batman, Little Women, 1917, Darkest Hour). Παραγωγοί είναι οι Margot Robbie, Tom Ackerley και οι Robbie Brenner/David Heyman της Mattel. Λεπτομέρειες για την πλοκή του «Barbie» δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο, υπάρχουν φήμες ότι η ταινία θα λάβει μέρος τόσο στο φανταστικό σύμπαν της Barbie όσο και στον πραγματικό κόσμο.