Xbox Series S: Συσκευασία χειριστηρίου επιβεβαιώνει την ύπαρξη του

    Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την Microsoft να ανακοινώνει αυτό το μήνα ένα δεύτερο, οικονομικότερο Xbox νέας γενιάς, και πρόσφατα επιβεβαιώθηκαν. Η ιστοσελίδα The Verge κατάφερε…

    xboxleak4
    Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την Microsoft να ανακοινώνει αυτό το μήνα ένα δεύτερο, οικονομικότερο Xbox νέας γενιάς, και πρόσφατα επιβεβαιώθηκαν. Η ιστοσελίδα The Verge κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε φωτογραφίες του νέου χειριστηρίου της Microsoft σε λευκό χρώμα, και στη συσκευασία του αναγράφει την ονομασία «Xbox Series S» (παλαιότερα είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι είχε τη κωδική ονομασία «Lockhart»). Στη συσκευασία του νέου χειριστηρίου αναγράφεται ότι είναι συμβατό τόσο με το γνωστό Xbox Series X όσο και με τη δεύτερη κονσόλα που πρόκειται να παρουσιάσει η Microsoft σύντομα, το Xbox Series S.

    Η εταιρεία δεν έχει βεβαίως -ακόμα- αναφερθεί επίσημα στην ύπαρξη της 2ης αυτής κονσόλας νέας γενιάς που θα είναι οικονομικότερη, αλλά ούτε είχε μέχρι στιγμής δείξει το χειριστήριο σε λευκό χρώμα. Το χειριστήριο μάλιστα υποστηρίζει πέρα από Xbox Series X|S και Xbox One, και Windows 10 και Android ή iOS.

      

    Το «Lockhart» φημολογείται ότι διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή με το Xbox Series X, 7.5GB μνήμης και επεξεργαστή γραφικών (GPU) απόδοσης 4 TFLOPs περίπου.