Share the Light by WiZ @ Plaisio The Mall Athens!

    Σε καλούμε να παίξεις με το φως στις 10/12, 17/12, 18/12 στο κατάστημα Πλαίσιο στο The Mall Athens και κέρδισε 20% σε προϊόντα WiZ! Το WiZ και το Πλαίσιο σε καλούν να… Μοιραστείς το φώς με προϊόντα…

    Wiz-header-3
    Σε καλούμε να παίξεις με το φως στις 10/12, 17/12, 18/12 στο κατάστημα Πλαίσιο στο The Mall Athens και κέρδισε 20% σε προϊόντα WiZ!
    Το WiZ και το Πλαίσιο σε καλούν να… Μοιραστείς το φώς με προϊόντα έξυπνου φωτισμού για το σπίτι και όχι μόνο! Έλα στο κατάστημα του Πλαισίου το The Mall Athens και συνάντησε τον ειδικό του WiZ για σου δείξει τις νέες φανταστικές δυνατότητες των έξυπνων προϊόντων της εταιρίας όπως:
    Εξοικονόμηση ενέργειας
    Τα προϊόντα φωτισμού του WiZ αντιλαμβάνονται την παρουσία σου στο δωμάτιο και ανάβουν μόνο τότε, χάρη στον WiZ Sensor! Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείς ενέργεια χωρίς κόπο! Μπορείς να ελέγξεις την κατανάλωση ενέργειας ανά πάσα στιγμή μέσω του Energy Consumption Section του WiΖ App!
    Bιωσιμότητα
    Η μείωση των της ενεργειακής κατανάλωσης δεν σημαίνει απαραίτητα μη κάλυψη αναγκών. Μάθε πως τα έξυπνα χαρακτηριστικά των προϊόντων WiΖ βοηθάνε στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων και την οικονομία ρεύματος ενώ καλύπτεις πλήρως τις ανάγκες του σπιτιού σου.
    Δυνατότητες προγραμματισμού
    Θέλεις περισσότερο λευκό φως το βράδυ; Λείπεις το πρωί από το σπίτι και θέλεις τα φώτα να κλείνουν; Χρειάζεσαι συγκεκριμένο χαλαρωτικό φωτισμό το απόγευμα για να ηρεμήσεις από το άγχος της δουλειάς; Δεν χρειάζεται καν να ανοίγεις την εφαρμογή για να τα ρυθμίσεις όλα αυτά. Μάθε πως θα προγραμματίσεις τα φώτα σου για μέγιστη οικονομία και απόλαυση του χώρου του σπιτιού σου κάθε μέρα! Άλλα πράγματα που μπορείς να μάθεις κατά την διάρκεια του event είναι το πως να ενσωματώνεις τον έξυπνο φωτισμό του WiΖ στην αγαπημένη σου υπηρεσία φωνητικού βοηθού (Google Assistant, Alexa) ώστε να ελέγχεις τον φωτισμό σου αποκλειστικά με την φωνή σου, tips & tricks για να δημιουργήσεις μοναδική ατμόσφαιρα, ανάλογα με το κέφι σου και το πως να κρατήσεις την περιουσία σου ασφαλή ακολουθώντας τις κατάλληλες στρατηγικές προγραμματισμού φώτων και αισθητήρων όταν απουσιάζεις. Όλα αυτά θα τα μάθεις στο event του WiZ στο κατάστημα Πλαίσιο στο The Mall Athens στις 10/12, 17/12 και 18/12 με τον ειδικό του WiZ στην διάθεσή σου, για να δεις από κοντά όλες τις δυνατότητες και να «παίξεις» με το φως! Ταυτόχρονα, τις ημέρες διεξαγωγής του event, κέρδισε 20% σε όλες τις αγορές προϊόντων του Wiz που θα γίνουν από το κατάστημα The Mall Athens. Δες την πλήρη γκάμα προϊόντων η οποία αποτελείται από έξυπνους λαμπτήρες και τηλεχειριστήρια μέχρι light strips, έξυπνες πρίζες, σποτ ταβανιού/τοίχου και bundles για να ξεκινήσεις δυναμικά την μετάβαση στον έξυπνο φωτισμό!

    ΔΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ