Plaisio Blog

vivo V23 5G: Ανεβάζει τον πήχη στη selfie φωτογραφία και στη σχεδιαστική κομψότητα!

H vivo λανσάρει στην Ελλάδα το νέο smartphone V23 5G και θέτει νέα πρότυπα σε ότι αφορά στο συνδυασμό προηγμένης τεχνολογίας κάμερας και μοναδικής σχεδίασης, με πλάτη που αλλάζει χρώμα και διακρίνεται για την εξαιρετική αίσθηση που προσφέρει.

Το vivo V23 5G, προσφέρει πρωτοποριακή διπλή μπροστινή selfie κάμερα για ανώτερη φωτογραφική εμπειρία, σε μία συσκευή που διακρίνεται για τον λεπτό και κομψό σχεδιασμό που την χαρακτηρίζει, με εξωτερικό περίβλημα που αλλάζει χρώμα κάτω από το φως του ήλιου (το Color Changing Glass είναι διαθέσιμο μόνο στην έκδοση Sunshine Gold).

vivo Greece

Οι μοναδικές φωτογραφικές δυνατότητες της διπλής selfie κάμερας του vivo V23 5G δημιουργούν εντυπωσιακές εικόνες πορτρέτου ανεβάζοντας τα πρότυπα απόδοσης και σχεδιαστικής κομψότητας. Ακόμη και οι πιο απαιτητικοί φωτογράφοι θα διαπιστώσουν ότι οι προηγμένης τεχνολογίας μπροστινές κάμερες του vivo V23 5G προσφέρουν εκπληκτικές κρυστάλλινες λήψεις ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες φωτογράφισης. Η νέα διπλή μπροστινή κάμερα 50MP AF και η κύρια κάμερα 64MP, συνδυάζονται για να προσφέρουν ανώτερη ποιότητα στις φωτογραφίες σας και υπέροχα selfie πορτρέτα.

Η σχεδίαση του vivo V23 5G βασίζεται στην καινοτομία, με μια μοναδική εξωτερική επιφάνεια πλάτης που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Fluorite AG, η οποία κάνει την επιφάνειά του να μοιάζει με βελούδο καθώς και να αλλάζει χρώματα κάτω από το φως του ήλιου.

vivo Greece
Η Κομψότητα Προσωποποιημένη

Σχεδιασμένο για να δημιουργεί νέες lifestyle τάσεις, συνδυάζει κομψότητα και τεχνολογία χαρίζοντας εξαιρετικά λεπτή και ανάγλυφη αίσθηση η οποία ταυτόχρονα είναι απαλή στην αφή αλλά και ανθεκτική στα δακτυλικά αποτυπώματα. Η κομψή εμφάνιση της συσκευής ενισχύεται από την επιφάνεια πλάτης, η οποία αλλάζει χρώμα για να αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία μέσα από ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων. 

Selfies που σε κάνουν να ξεχωρίζεις μέσα από πορτρέτα και ευρυγώνιες λήψεις 

Το vivo V23 5G συνδυάζει την μπροστινή κάμερα AF 50MP με σούπερ ευρυγώνιο φακό 8MP για να προσφέρει ανώτερη φωτογραφική εμπειρία και να δώσει λύσεις σε αρκετούς προβληματισμούς που ενδεχομένως υπήρχαν μέχρι σήμερα από πολλούς χρήστες για την selfie φωτογραφία. Σήμερα το vivo V23 5G μπορεί να σας χαρίσει εξαιρετικά ευρείες λήψεις ακόμη και σε σενάρια που παραδοσιακά δυσκολεύουν την χρήση της μπροστινής κάμερας, λύνοντας έτσι το πρόβλημα της αδυναμίας φωτογράφισης πολλών ατόμων σε μια ομαδική selfie.

vivo Greece

Η νέα λειτουργία Natural Portrait ικανοποιεί ένα ευρύ φάσμα αναγκών για selfies, με τα προαιρετικά εφέ ομορφιάς. Οι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης μπορούν να βελτιώσουν τις λεπτομέρειες του προσώπου. Τα νυχτερινά πορτρέτα χαμηλού φωτισμού ανεβαίνουν επίπεδο μέσω της λειτουργίας Super Wide-Angle Night Portrait που μπορεί να αποτυπώσει τέλεια κάθε ατμοσφαιρική στιγμή. 

Διασκέδαση με 4K selfie videos και bokeh flare

Το vivo V23 5G επιτρέπει στους χρήστες να βιντεογραφούν 4K Selfie με τη λειτουργία AI Face Beauty της vivo, ενισχύοντας τις δυνατότητες επεξεργασίας του περιεχομένου. Yποστηρίζει βίντεο 4K 30 fps και επιτρέπει την παραγωγή βίντεο υψηλής ποιότητας και μεγαλύτερη ευελιξία κατά την επεξεργασία ανεβάζοντας την βιντεογραφία και την φωτογραφία από φορητές συσκευές στο επόμενο επίπεδο.

vivo Greece

Ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι το Bokeh Flare τόσο για την μπροστινή όσο και για την πίσω κάμερα, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να επιτύχουν το επιθυμητό επαγγελματικό «θάμπωμα φόντου» στις στατικές εικόνες. 

Απόλυτα ομαλή Εμπειρία χρήσης 5G

Η vivo δεσμεύεται να παρέχει στους χρήστες μια premium εμπειρία μέσω υψηλών ταχυτήτων εκκίνησης και εγκατάστασης εφαρμογών. Το V23 5G διαθέτει επεξεργαστή MediaTek Dimensity 920 με Dual 5G Standby*, εκτεταμένη μνήμη RAM 2.0 και Ultra Game Mode. Eπίσης, διαθέτει δυνατότητα FlashCharge 44W που μπορεί να τροφοδοτήσει την εξαιρετικά λεπτή μπαταρία του από 1% έως και 68% σε μόλις 30 λεπτά**.

Το vivo V23 5G διατίθεται από σήμερα – σε Sunshine Gold και Stardust Black – στα καταστήματα Πλαίσιο και στο plaisio.gr.

vivo Greece

Με πληροφορίες από το επίσημο ΔΤ της vivo Greece.

* Η πραγματική συμβατότητα δικτύου SA εξαρτάται από τα διαθέσιμα δίκτυα και το λογισμικό. Η πραγματική λειτουργία δικτύου 5G και η κάλυψη εξαρτάται από την κατάσταση δικτύου του τοπικού παρόχου.

** Το vivo V23 5G θα φορτιστεί έως και 68% σε 30 λεπτά αντίστοιχα. Τα δεδομένα φόρτισης προέρχονται από εργαστηριακές δοκιμές του εργαστηριακού περιβάλλοντος της vivo. Τα πραγματικά δεδομένα ενδέχεται να διαφέρουν και εξαρτώνται από μακροχρόνια φθορά της μπαταρίας και άλλους παράγοντες.

Avatar

Β. Ορφανίδης

Techie | Cinephile | Avid Gamer | Star Wars Fan | Whovian | Photographer | Coffee Addict | Biker