Unmentioning | Πάρτε τον έλεγχο με τη νέα λειτουργία του Twitter!

    Ευρέως διαθέσιμη είναι πλέον η λειτουργία «Unmentioning», η οποία σας επιτρέπει να «αφαιρέσετε» τον εαυτό σας από μια συνομιλία που περιλαμβάνει το «handle» (όνομα χρήστη) με το οποίο…

    Twitter-Unmention-Main
    Ευρέως διαθέσιμη είναι πλέον η λειτουργία «Unmentioning», η οποία σας επιτρέπει να «αφαιρέσετε» τον εαυτό σας από μια συνομιλία που περιλαμβάνει το «handle» (όνομα χρήστη) με το οποίο δραστηριοποιείστε στο Twitter.
    Η πλατφόρμα παρουσίασε για πρώτη φορά την εν λόγω δυνατότητα σε μια μικρή ομάδα χρηστών τον Απρίλιο, αλλά τώρα είναι διαθέσιμη σε όλους. Αυτό σημαίνει ότι πλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το «Unmentioning» για να απομακρυνθείτε από μια... άβολη συνομιλία ή για να μην λαμβάνετε ειδοποιήσεις από ένα thread στο οποίο συμμετέχετε. Για να ενεργοποιήσετε το «αμένσιοτο» (sic) και να απαλλαγείτε από τα παραπάνω ενοχλητικά φαινόμενα, επιλέξτε το tweet στο οποίο έχετε επισημανθεί και στη συνέχεια πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Στη συνέχεια, επιλέξτε «Αποχώρηση από αυτήν τη συνομιλία» (Leave this conversation). Είναι τόσο απλό! Παρόλο που ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, προσπαθεί να αποχωρήσει από τη συμφωνία του για την απόκτηση του Twitter, αυτό δεν εμποδίζει την πλατφόρμα να κάνει νέες αλλαγές. Αυτή τη στιγμή πειραματίζεται με ένα νέο τρόπο συνεργατικής επιμέλειας (co-authoring) των tweets και εξετάζει μια νέα λειτουργία Σημειώσεων (Notes) μεγαλύτερου μεγέθους, για χρήστες που έχουν κουραστεί από τον περιορισμό των 280 χαρακτήρων. Η λειτουργία «Unmentioning» είναι διαθέσιμη στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής Twitter για συσκευές iOS, ενώ σύντομα αναμένεται και η αντίστοιχη αναβάθμιση για συσκευές Android και PCs (web-based).