UbiE3 @ E3 2018: Assassin’s Creed Odyssey και νέες ανακοινώσεις από την Ubisoft!

    Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 @ 17:00 - Με Assassin’s Creed Odyssey, Beyond Good and Evil 2, The Division 2, Just Dance 2019, Mario + Rabbids Kingdom Battle: Donkey Kong Adventure και Starlink: Battle for…

    UbiE3_3
    Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 @ 17:00 - Με Assassin’s Creed Odyssey, Beyond Good and Evil 2The Division 2Just Dance 2019Mario + Rabbids Kingdom Battle: Donkey Kong Adventure και Starlink: Battle for Atlas, η Ubisoft παρουσίασε το line-up της, στο πλαίσιο της E3 2018 Η συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους Έλληνες gamers, μιας και αποκαλύφθηκαν δύο νέα τρέιλερ για το νέο τίτλο της σειράς, Assassin’s Creed Odyssey, μιας και τα γεγονότα διαδραματίζονται στην Αρχαία Ελλάδα! Ας ρίξουμε όμως μία καλύτερη ματιά στις ανακοινώσεις της γαλλικής εταιρείας.

    Assassin's Creed Odyssey

    Η ανάπτυξη του Assassin's Creed Odyssey ξεκίνησε πρίν από τρία χρόνια από την Ubisoft Quebec, μεταφέροντας την πλοκή στον 5ο αιώνα π.Χ., κατά τη διάρκεια του Πελοποννησιακού πολέμου. Ξεκινώντας, έχεις τη δυνατότητα να παίξεις ως Αλέξιος ή ως Κασσάνδρα, δύο μισθοφόρους με καταγωγή από τη Σπάρτη που έχουν καταδικαστεί σε θάνατο. H εξέλιξη του παιχνιδιού επηρεάζεται άμεσα από τις επιλογές σου, ενσωματώνοντας πολλά ιστορικά πρόσωπα και στοιχεία από την ελληνική ιστορία και μυθολογία. Μάλιστα σε μία συγκεκριμένη σκηνή είδαμε και έναν διάλογο με τον αρχαίο αθηναίο φιλόσοφο Σωκράτη. Όπως φανερώνει και ο τίτλος του, το Assassin's Creed Odyssey θέλει να σε παρασύρει σε μία προσωπική «Οδύσσεια», δίνοντας σου την ευκαιρία να γίνεις ένας πραγματικός ήρωας, μέσα από θρυλικές μάχες και μοναδικές περιπλανήσεις. θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου 2018 για Xbox One/One X (Enchanced), PS4/Ps4 Pro και PC. Είσαι έτοιμος να ζήσεις, να πεθάνεις, να παλέψεις και να γράψεις τη δική σου Οδύσσεια; Προπαράγγειλε το Assassin's Creed Odyssey σήμερα!

    Beyond Good and Evil 2

    Σε καλό δρόμο βρίσκεται και η ανάπτυξη του πολυαναμενόμενου Beyond Good and Evil 2, η ανακοίνωση του οποίου είχε πραγματοποιηθεί στην περσινή συνέντευξη Τύπου της Ubisoft. Ένα χρόνο αργότερα, η γαλλική εταιρεία επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό Cinematic Trailer, το οποίο πρέπει να παρακολουθήσετε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Στην ανάπτυξη του τίτλου συμμέτεχει σύσσωμη η κοινότητα του Beyond Good and Evil 2, μέσω του προγράμματος Space Monkey (μία υπηρεσία της αμερικανικής hitREC●rd).

    Just Dance 2019

    Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Just Dance 2019, εν μέσω ξέφρενων ρυθμών και με τη συνδρομή εντυπωσιακά ντυμένων χορευτών, οι οποίοι έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό, χορεύοντας το "Havana" της Camila Cabello, το "Sugar" των Maroon 5 και το "I’m Still Standing" του Elton John. Το Just Dance 2019 κυκλοφορεί 25 Οκτώβρίου για PS4, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch, Wii U και Wii.

    Skull & Bones

    Tο Skull & Bones, όπως φανερώνει και το όνομα του, παρουσιάστηκε πέρυσι ως ένα Single Player/Multiplayer παιχνίδι με πειρατές, ναυμαχίες και θησαυρούς, με τους παίκτες να κινούνται σε έναν υδάτινο ανοικτό κόσμο. Με το Cinematic Trailer Hunting Grounds, η Ubisoft επιδεικνύει ένα νέο PvPvE Μode (Player vs Player vs Environment), με τα γεγονότα να λαμβάνουν χώρα στον Ινδικό Ωκεανό. Το Skull & Bones θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 για τα PS4, Xbox One και PC, ενώ όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να λάβει μέρος και στη beta έκδοση του παιχνιδιού.

    For Honor: Marching Fire

    Με το νέο Cinematic Trailer For Honor: Marching Fire, η Ubisoft ανακοίνωσε τον ερχομό ενός μεγάλου expansion, το οποίο θα εμπλουτίσει τον action-fighting τίτλο της γαλλικής εταιρείας με ένα νέο Single Player Mode, ένα νέο PvP Μode (Breach), νέους ήρωες αλλά και με σημαντικές οπτικοακουστικές βελτιώσεις. Επιπλέον, η εταιρία κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών, αναφέροντας ότι από τις 11 έως τις 18 Ιουνίου, το For Honor Starter Edition θα διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω της πλατφόρμας Uplay (PC).

    Rainbow 6 Siege

    Στην επιτυχία του team-based tactical shooter Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, το οποίο αριθμεί πλέον περισσότερους από 35 εκατομμύρια παίκτες, αναφέρθηκε η Ubisoft, ανακοινώνοντας παράλληλα ένα νέο Pro League eSports τουρνουά. Στη συνέχεια, ο Justin Kruger (Community Developer) της Ubisoft Montreal ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου ντοκιμαντέρ, υπό τον τίτλο Another Mindset, το οποίο που εστιάζει σε ορισμένους από τους πιο σημαντικούς "Pro" παίκτες του Rainbow Six Siege.

    Trials Rising

    Motocross Racing, μαρσαρίσματα, ατελειώτες φιγούρες και custom μοτοσυκλέτες έτοιμες να σου κόψουν την ανάσα: αυτό είναι το νέο Trials Rising των Ubisoft Redlynx και Ubisoft Kiev, το μεγαλύτερο και πλουσιότερο παιχνίδι Trials που δημιουργήθηκε ποτέ. Αν εντυπωσιάστηκε από το Announcement Trailer, στην ιστοσελίδα Trialsgame.com μπορείς να κάνεις εγγραφή, προκειμένου να συμμετάσχεις στη beta έκδοση του τίτλου, η οποία θα ανοίξει κάποια στιγμή εντός του 2018. Το Trials Rising θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2019 για PS4, Xbox One, PC και Nintendo Switch.

    Mario + Rabbids Kingdom Battle: Donkey Kong Adventure

    Υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας, η Ubisoft παρουσίασε το νεό DLC του Mario + Rabbids Kingdom Battle, Donkey Kong Adventure, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου - αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

    The Crew 2

    Η συμμετοχή παικτών στην Open Beta του open world racing τίτλου The Crew 2 (Ivory Tower) ανακοινώθηκε σήμερα στη συνέντευξη Τύπου της Ubisoft, με τις εγγραφές να ανοίγουν στις 21 Ιουνίου. Η συγκεκριμένη έκδοση παρέχει πρόσβαση και στα οκτώ Disciplines του παιχνιδιού, ενώ αν θέλεις μπορείς να την προφορτώσεις από τώρα στο σύστημα σου (PS4, Xbox One, PC), κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο. Ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Crew 2 έχει οριστεί η 29η Ιουνίου. Απόκτησε πρώτος το The Crew 2 και πάρα γκάζι! Ένα μοναδικός μηχανοκίνητος κόσμος σε περιμένει!

    Starlink: Battle for Atlas

    Καινούργιο Gameplay Trailer και για το Starlink: Battle for Atlas, η ανάπτυξη του πραγματοποιείται από την Ubisoft Toronto. Δημιούργησε τη δική σου ομάδα ατρόμητων πιλότων, φτιάξε το δικό σου διαστημόπλοιο, εξέρευνησε το σύστημα Star Atlas και πολέμησε τον Grax και την Ξεχασμένη Λεγεώνα. Το Starlink: Battle for Atlas θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch, Xbox One και PlayStation 4 στις 16 Οκτωβρίου.