Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου… ταξιδεύουμε Ελλάδα!

    Σίγουρα έχεις δει στο ημερολόγιο, ότι το 2022 σου επιφυλάσσει ένα… μικρό δωράκι μέσα στον Οκτώβρη. Κάποιοι -ίσως- ήδη μετράνε αντίστροφα τις μέρες. Γιατί φέτος η αργία της 28ης Οκτωβρίου πέφτει…

    Elati,Village,(old,Name,"tyrna"),And,Koziakas,Mountain,,Pyli,Municipality,
    Σίγουρα έχεις δει στο ημερολόγιο, ότι το 2022 σου επιφυλάσσει ένα… μικρό δωράκι μέσα στον Οκτώβρη. Κάποιοι -ίσως- ήδη μετράνε αντίστροφα τις μέρες. Γιατί φέτος η αργία της 28ης Οκτωβρίου πέφτει Παρασκευή. Που τι σημαίνει αυτό; Με μία λέξη… Τ Ρ Ι Η Μ Ε Ρ Ο !

    Τι λες; Δεν είναι μία καλή ευκαιρία να αποδράσεις; Με το ταίρι, την οικογένειά σου ή και...solo! Εμείς πάντως, αποφασίσαμε να σου προτείνουμε αυτούς τους 3 φθινοπωρινούς προορισμούς για το τριήμερο που έρχεται. Και όχι, δεν είναι ούτε η Αράχοβα, ούτε τα Τρίκαλα Κορινθίας.

    #01 Δημητσάνα

    Δημητσάνα Δεν μπορούσε να λείπει από τις προτάσεις μας και μάλιστα δε γινόταν να ΜΗΝ είναι το #01. Γιατί, η Δημητσάνα είναι το φετινό «outsider», αφού ήδη έχει τη μεγαλύτερη πληρότητα για το τριήμερο. Σαν σωστοί trip buddies που είμαστε, κάναμε ένα... μίνι τουρ στο μέρος και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις εκεί. Προσοχή! Οι εικόνες που θα σου δημιουργηθούν στο μυαλό είναι σοκαριστικές. Πόσο μάλλον να τις δεις από κοντά. Δες εδώ τον ταξιδιωτικό οδηγό που ετοιμάσαμε. Και... ετοίμασε βαλίτσες!

    #02 Λιβαδειά

    Λιβαδειά Μπορεί τα ξακουστά σουβλάκια της να είναι από μόνα τους ένας σημαντικός λόγος για να την επισκεφθείς, όμως η Λιβαδειά αποτελεί ένα κόσμημα του νομού Βοιωτίας. Ιδανικός προορισμός ακόμα και για daily trip, αυτό το μέρος έχει να σου δώσει τόσα, που σίγουρα θα το λατρέψεις απ’ την πρώτη ματιά. Τι λες για μία ξενάγηση στο μέρος και στις γύρω περιοχές; Και θα καταλάβεις πόσο πολύ αξίζει μία επίσκεψή σου, είτε πρόκειται για μία μέρα, είτε για ολόκληρο το τριήμερο!

    #03 Ελάτη-Περτούλι

    Ελάτη-Περτούλι Συνήθως πάνε «πακέτο». Η Ελάτη και το Περτούλι είναι δύο «διαμαντάκια», λίγο πιο έξω από τα Τρίκαλα. Ιδανικός προορισμός για να «γεμίσεις» με λίγο καθαρό αέρα και να αλλάξεις παραστάσεις, έστω… και για ένα τριήμερο. Ειδικά, αν είσαι τύπος που τρελαίνεται για road trips… here you are! Πίστεψέ μας... έχεις πολλά πράγματα να κάνεις εκεί για να γεμίσεις το τριήμερό σου. Δραστηριότητες που θα σου μείνουν αξέχαστες, καθαρός αέρας που σίγουρα τον χρειάζεσαι και πεντανόστιμο τοπικό φαγητό που θα λατρέψεις. Είναι λίγα μόνο από αυτά. Προκειμένου να σε... ξεσηκώσουμε λίγο για αυτήν την εκδρομή, ετοιμάσαμε έναν μίνι ταξιδιωτικό οδηγό που πιστεύουμε ότι θα σε βοηθήσει πολύ!

    Όπως είπαμε και στην αρχή, δεν είναι ανάγκη να κλείσεις κάποιο deluxe ξενοδοχείο σε έναν πολυσύχναστο, φθινοπωρινό προορισμό για να περάσεις καλά. Υπάρχουν τόσα άλλα μέρη να δεις, όπως αυτά που επιλέξαμε εμείς να σου προτείνουμε! Να θυμάσαι όμως, ότι σημασία έχει η καλή σου διάθεση. Και πάνω απ’ όλα η καλή παρέα. Το μέρος… το βρίσκετε μαζί!