'Ολα τα "απαραίτητα" για το πιο καλά ενημερωμένο home office!

    Ώρα για συγύρισμα και ξεκαθάρισμα… λογαριασμών και λοιπών εγγράφων. Βάλε σε τάξη και εξόπλισε κατάλληλα το γραφείο του σπιτιού, για να τονώσεις τη διάθεση για εργασία και την παραγωγικότητα σου!…

    inside2345
    Ώρα για συγύρισμα και ξεκαθάρισμα… λογαριασμών και λοιπών εγγράφων. Βάλε σε τάξη και εξόπλισε κατάλληλα το γραφείο του σπιτιού, για να τονώσεις τη διάθεση για εργασία και την παραγωγικότητα σου! Τώρα που #menoumespiti, κρατάμε ό,τι χρειαζόμαστε, λέμε αντίο στα περιττά και ανανεώνουμε το γραφείο μας πριν πάρουμε θέση μπροστά από το laptop! Στο Πλαίσιο θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για απροβλημάτιστο #WorkFromHome, όποιες και αν είναι οι ανάγκες σου!
    • Εν αρχή ην… η τάξη!

    Μπορεί η ακαταστασία να είναι γνώρισμα των ευφυών ανθρώπων, αλλά σίγουρα θα σταθεί εμπόδιο στη λειτουργικότητα του γραφείου σου! Για το λόγο αυτό, καλύτερα να φροντίσεις να εφοδιαστείς με ντοσιέ, χαρτοθήκες, κύβους σημειώσεων, μολυβοθήκες, post-it κ.ά., που θα βάλουν σε σειρά τα tasks σου και θα σε εμπνεύσουν να εργαστείς! Και φυσικά, μην ξεχνάς να έχεις πάντα δίπλα σου ένα καλάθι αχρήστων, για να… αποχωρίζεσαι ό,τι ανήκει πλέον στο παρελθόν! Πάρε μερικές ιδέες εδώ!
    • H συνδιάσκεψη είναι must!

    Η ομάδα έδωσε διαδικτυακό ραντεβού κι εσύ ακόμα αναρωτιέσαι πως θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε; Να λοιπόν γιατί πρέπει να προνοήσεις και να προμηθευτείς τα κατάλληλα ακουστικά με μικρόφωνο, για να κάνεις την επικοινωνία με το team πιο εύκολη και αποτελεσματική! Βρες εδώ όσα χρειάζεσαι!
    • Προέχει η άνεσή σου!

    Το ποντίκι και το πληκτρολόγιο είναι η προέκταση των χεριών σου. Σωστά; Να μια πρόταση που θα «συμφιλιώσει» τα άκρα σου με την ιδέα της πολύωρης ενασχόλησής τους με τα peripherals του H/Y! Αντικατάστησε το συμβατικό πληκτρολόγιο και ποντίκι με τα αντίστοιχα ανατομικά, βρες ένα mousepad με υποδοχή για τον καρπό σου και δες τις ώρες να περνούν χωρίς πόνους! Ανακάλυψέ τα όλα με ένα κλικ!
    • Την οθόνη και τα… μάτια σου!

    Για να κρατάς τα μάτια σου μακριά από την μπλε ακτινοβολία, αλλά και για να υιοθετήσεις το σοφιστικέ στιλ που πάντα ήθελες, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Αν όχι, θα το μάθεις τώρα! Βάλε στο διαδικτυακό σου καλάθι ένα ζευγάρι γυαλιά προστασίας, για να ξεκουράσεις τα μάτια σου από την πολύωρη έκθεση στην οθόνη, αλλά και για να κάνεις το look σου λίγο πιο corporate! «Δοκίμασε» εδώ το ζευγάρι που σου ταιριάζει!
    • Τα έγγραφά σου περνούν στην εποχή της ψηφιοποίησης!

    Από ένα καλά οργανωμένο home office, δε θα μπορούσε να λείπει και το κατάλληλο πολυμηχάνημα που θα εκτυπώνει, θα αντιγράφει και θα σαρώνει τα έγγραφά σου, για να τα αποθηκεύεις με ασφάλεια στο σκληρό σου δίσκο! Τώρα πια μπορείς να πεις με βεβαιότητα πως δε λείπει τίποτα από το γραφείο σου! Εδώ σε περιμένουν προτάσεις, για να διαλέξεις! Δώσε βάση στην οργάνωση και συνδύασε το επαγγελματικό περιβάλλον με την άνεση του σπιτιού! Διαμόρφωσε το ιδανικό home office και ξεκίνα τις εργασίες σου γεμάτος ενέργεια, χωρίς να σου «χαλάει» τη μέρα η κίνηση στο δρόμο για το γραφείο!