Sony Pictures Entertainment: International Trailer για το MONSTER HUNTER!

    Ένα «teaser» δεν είναι ποτέ αρκετό, για αυτό και η Sony Pictures Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το International Trailer του πολυαναμενόμενου MONSTER HUNTER, μία πρώτη «γεύση» από τη μεταφορά του…

    MonsterHunter-Main
    Ένα «teaser» δεν είναι ποτέ αρκετό, για αυτό και η Sony Pictures Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το International Trailer του πολυαναμενόμενου MONSTER HUNTER, μία πρώτη «γεύση» από τη μεταφορά του ομώνυμου βιντεοπαιχνιδιού της Capcom στη μεγάλη οθόνη, η οποία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Paul W.S. Anderson.

    Πίσω από τον κόσμο μας, υπάρχει ένας άλλος, κρυμμένος κόσμος: ένας κόσμος επικίνδυνων και δυνατών τεράτων που βασιλεύουν με απίστευτη και θανατηφόρα αγριότητα.

    Όταν μια απροσδόκητη αμμοθύελλα μεταφέρει την υπολοχαγό Natalie Artemis (Milla Jovovich) και τους στρατιώτες της σε αυτόν το νέο κόσμο, οι στρατιώτες εκπλήσσονται όταν ανακαλύπτουν ότι αυτό το εχθρικό και άγνωστο περιβάλλον φιλοξενεί τεράστια και τρομακτικά τέρατα, απρόσβλητα στα πυρά τους.

    Σε μια απελπισμένη μάχη για επιβίωση, η μονάδα συναντά τον μυστηριώδη Κυνηγό (Tony Jaa), του οποίου οι μοναδικές δεξιότητες του επιτρέπουν να παραμείνει ένα βήμα μπροστά από τα ισχυρά πλάσματα. Καθώς η Άρτεμις και ο Κυνηγός δημιουργούν δεσμούς εμπιστοσύνης, εκέινη ανακαλύπτει ότι αποτελεί μέλος μιας ομάδας, με επικεφαλής τον Ναύαρχο (Ron Perlman). Αντιμετωπίζοντας έναν κίνδυνο τόσο μεγάλο, που θα μπορούσε να απειλήσει - ακόμα και να καταστρέψει - τον κόσμο τους, οι γενναίοι πολεμιστές συνδυάζουν τις μοναδικές ικανότητές τους για να ενωθούν για την απόλυτη αναμέτρηση.

    Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιούνται στη Νότια Αφρική, υπό την σκηνοθεσία του Paul W.S. Anderson (Mortal Kombat, Event Horizon, Alien vs. Predator κα.), ενώ τους δύο πρωταγωνιστές πλαισιώνουν οι Meagan GoodT.I.Diego Boneta και Ron Perlman.

    Θεού θέλοντος και COVID-19 επιτρέποντος, το MONSTER HUNTER αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον προσεχή Δεκέμβριο.