Τελικά πρέπει να διαβάζεις τα κατεβατά πριν πατήσεις Accept; Ή απλά θα καταλήξεις να διυλίζεις τον κώνωπα και να καταπίνεις την κάμηλο;
Μία πρόσφατη διαφωνία ξεκίνησε σχετικά με το κατά πόσο η Microsoft έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί τις selfies των χρηστών από το site How Old Do I Look, από τη στιγμή που η αποθήκευση των δεδομένων αντιτίθεται στο service agreement των developers του site. Με βάση τη Microsoft, η χρήση των φωτογραφιών όπως και του ονόματος κάθε χρήστη επιτρέπεται από την εταιρεία, εφόσον εξυπηρετούν τις ανάγκες τους (παραδείγματος χάρη σαν μέρος μίας διαφημιστικής καμπάνιας). Παρόλα αυτά, οι φωτογραφίες δεν αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων how-old.net, με βάση τα Terms of Service.
Πρόκειται για κάποιου είδους νομική πιρουέτα της Microsoft ή είναι απλά ένα πιο φαεινό παράδειγμα «μουλωχτών» μεθόδων εταιρειών να αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά μας δεδομένα; Μόνο ο χρόνος θα δείξει!