Save The Date: Galaxy Unpacked 2022 στις 9 Φεβρουαρίου!

    Με το σύνθημα «The Epic Standard» να φιγουράρει στις επίσημες προσκλήσεις της, η Samsung μας κλείνει ραντεβού για το νέο Galaxy Unpacked February 2022, την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, στις 5 μ.μ. (ώρα…

    SamGUP-FEB22-Main
    Με το σύνθημα «The Epic Standard» να φιγουράρει στις επίσημες προσκλήσεις της, η Samsung μας κλείνει ραντεβού για το νέο Galaxy Unpacked February 2022, την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, στις 5 μ.μ. (ώρα Ελλάδος).
    «Οι αληθινές καινοτομίες δεν εξελίσσονται μόνο όσο εξελίσσεται ο κόσμος, αλλά συμβάλλουν στη διαμόρφωσή του. Για τη δημιουργία συσκευών που μας εξελίσσουν, ξαναγράφουν το μέλλον και φέρνουν το φως στο σκοτάδι, πρέπει να συνεχίσουμε να σπάμε τους κανόνες των smartphones.Στις 9 Φεβρουαρίου 2022, η Samsung Electronics σας προσκαλεί στο νέο Samsung Galaxy Unpacked event. Δείτε τα νέα πρότυπα που θέτει η εταιρεία για τα smartphones με την πιο αξιοσημείωτη σειρά S που δημιουργήθηκε ποτέ.» αναφέρει η ανακοίνωση της νοτιοκορεατικής κατασκευάστριας. Παράλληλα, δόθηκε στη δημοσιότητα και το Official Trailer της παρουσίασης («Break the rules of light»), η οποία θα μεταδοθεί από την επίσημη ιστοσελίδα αλλά και από το επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube. Είστε έτοιμοι να σπάσετε τους κανόνες; Θέλετε να ανακαλύψετε την επόμενη γενιά Samsung Galaxy; Συντονιστείτε στο Galaxy Unpacked 2022 για να γνωρίσετε τις νέες Galaxy συσκευές!