Return To Instinct | Το Nothing phone (1) αποκαλύπτεται στις 12 Ιουλίου!

    «It begins with phone (1). It begins with Nothing. And you.» Με αυτό το μήνυμα η εταιρεία του συνιδρυτή της OnePlus και νυν CEO/συνιδρυτής της NOTHING, Carl Pei, επισημοποίησε την ημερομηνία για τα…

    Nothing-Event-KV
    «It begins with phone (1). It begins with Nothing. And you.» Με αυτό το μήνυμα η εταιρεία του συνιδρυτή της OnePlus και νυν CEO/συνιδρυτής της NOTHING, Carl Pei, επισημοποίησε την ημερομηνία για τα αποκαλυπτήρια του πρώτου τηλεφώνου της - Nothing phone (1). 
    «Μπορείτε να νιώσετε ότι κάτι δεν πάει καλά με την τεχνολογία. Undo. Unfollow. Ήρθε η ώρα να... ξεμάθουμε όλα όσα μας έχει διδάξει η βιομηχανία Αλλάζει τώρα. Με το Nothing phone (1). Η αποκάλυψη. Τρίτη 12 Ιουλίου, 18:00 (τοπική).», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Βρετανικής εταιρείας -- η οποία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι η συσκευή θα τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ νέας γενιάς και θα αξιοποιεί το μινιμαλιστικό (βασισμένο στο Android) λειτουργικό σύστημα Nothing OS. [caption id="attachment_78880" align="alignnone" width="1080"] Image Credit: © Nothing 2022[/caption] Σύμφωνα με τον Pei, το υλικό (hardware) της συσκευής ενσωματώνεται άψογα με το λογισμικό (software) μέσω προσαρμοσμένων γραμματοσειρών, χρωμάτων, γραφικών στοιχείων και ήχων. Η πρώτη «προεπισκόπηση» του Nothing OS πραγματοποιήθηκε μέσω ενός launcher, ο οποίος είναι ήδη διαθέσιμος για λήψη σε επιλεγμένα Android smartphones. Με έδρα το Λονδίνο, η NOTHING είναι μια ιδιωτική εταιρεία με υποστήριξη από την GV (πρώην Google Ventures), την EQT Ventures, την C Ventures και άλλους ιδιώτες επενδυτές, όπως ο Tony Fadell (διευθύνων στο Future Shape & εφευρέτης του iPod), ο Casey Neistat (YouTuber και συνιδρυτής του Beme), ο Steve Huffman (συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Reddit) και ο Kevin Lin (συνιδρυτής του Twitch). Σας θυμίζουμε ότι τα Nothing ear (1), τα ασύρματα ακουστικά με το εμβληματικό διάφανο design και την κορυφαία ακουστική εμπειρία, είναι ήδη διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα καταστήματα Πλαίσιο!