Πρώτη επίσημη φωτογραφία από τη νέα ταινία Monster Hunter!

    Mια νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα του Monster Hunter, της επερχόμενης live-action μεταφοράς του ομώνυμου βιντεοπαιχνιδιού της Capcom, δόθηκε στη δημοσιότητα από την Sony. Οπλισμένη με σπαθί,…

    MH_LIveActionMovie

    Mια νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα του Monster Hunter, της επερχόμενης live-action μεταφοράς του ομώνυμου βιντεοπαιχνιδιού της Capcom, δόθηκε στη δημοσιότητα από την Sony.

    Οπλισμένη με σπαθί, μαχαίρι και μία σφεντόνα, η φωτογραφία παρουσιάζει την πρωταγωνίστρια Milla Jovovich, η οποία ενσαρκώνει την Natalie Artemis (έναν χαρακτήρα που δεν προέρχεται από το παιχνίδι) και τον Ταϊλανδό ηθοποιό Tony Jaa, ως Hunter, ο οποίος φαίνεται να κουβάλαει ένα Giant Jawblade (ένα τεράστιο σπαθί από τον κόσμο του Monster Hunter World) και ένα τόξο.

    Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει τα εξής:

    «Πίσω από τον κόσμο μας, υπάρχει ένας άλλος, κρυμμένος κόσμος, ένας κόσμος επικίνδυνων και δυνατών τεράτων που βασιλεύουν με απίστευτη και θανατηφόρα αγριότητα. Όταν η υπολοχαγός Natalie Artemis (Milla Jovovich) και οι πιστοί στρατιώτες της μεταφέρονται από τον κόσμο μας σε αυτόν το νέο κόσμο, παθαίνει το σοκ της ζωής της. Σε μια απελπισμένη μάχη για επιβίωση, ενάντια σε τεράστιους εχθρούς με απίστευτες και ασταμάτητες δυνάμεις, η Artemis θα ενώσει τις δυνάμεις της με έναν μυστηριώδη άνδρα, ο οποίος έχει βρει τρόπο να αντεπιτεθεί...».

    Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιούνται στη Νότια Αφρική, υπό την σκηνοθεσία του Paul W.S. Anderson (Mortal Kombat, Event Horizon, Alien vs. Predator κα.), ενώ τους δύο πρωταγωνιστές πλαισιώνουν οι Meagan Good, T.I., Diego Boneta και Ron Perlman.