PlayStation Media Showcase @ E3 2018: Όλα όσα είδαμε από την Sony!

    Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 @ 20:45 – Το τελευταίο και πιο εντυπωσιακό (από πλευράς ανακοινώσεων) Pre-E3 Event, το PlayStation Media Showcase, ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά, φέρνοντας χαμόγελα στα…

    PS_3a
    Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 @ 20:45 – Το τελευταίο και πιο εντυπωσιακό (από πλευράς ανακοινώσεων) Pre-E3 Event, το PlayStation Media Showcase, ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά, φέρνοντας χαμόγελα στα πρόσωπα των απανταχού gamers, καθώς η Sony έμεινε πιστή σε ολες τις υποσχέσεις της. Η παρουσίαση της ιαπωνικής εταιρείας επιφύλλασε: Death Stranding, The Last of Us Part II, Spider-Man, Ghost of Tsushima, Nioh 2 και Resident Evil 2 Remake, με το κοινό να ξεσπά σε θερμά χειροκροτήματα - κυριολεκτικά - μετά από κάθε τρέιλερ! [gallery link="file" ids="30207,30208,30209"]

    The Last of Us Part II

    Η Sony δεν θα μπορούσε να επιλέξει καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσει το PlayStation Media Showcase, απο την παρουσίαση του The Last of Us Part II – E3 2018 Gameplay Reveal Trailer. Στιγμιότυπα από ευχάριστες στιγμές με φίλους, κουβέντα και αναφορές στον πατέρα της, στιγμές τις οποίες διαδέχονται σκηνές έντονης δράσης, με την Ellie να βρίσκεται κυνηγημένη, προσπαθώντας να κρυφτεί από τους διώκτες της αλλά και να ανταποδώσει τα ενδεχόμενα χτυπήματά τους. Μεγάλο σε διάρκεια αλλά συγκρατημένο το τρέιλερ, ωστόσο, μας άνοιξε την «όρεξη»!

    Ghost of Tsushima

    Gameplay Debut Trailer και για το επερχόμενο Ghost of Tsushima, το οποίο διαδραματίζεται στο νησί Tsushima της Ιαπωνίας. Εκεί παρακολουθούμε τον Jin Sakai, ενός από τους τελευταίους Σαμουράι της περιοχής, ο οποίος προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του, μιας και το νησί βρίσκεται υπό την επίθεση της Μογγολικής Αυτοκρατορίας. Οι πληροφορίες μπορεί να είναι κάπως περιορισμένες, όμως το τρέιλερ είναι εντυπωσιακό και αν μη τι άλλο, χορταστικό!

    Death Stranding

    Το πολυαναμενόμενο Death Stranding μας αποκαλύφθηκε (σε ένα βαθμό) μέσα από ένα εντυπωσιακό τρέιλερ διάρκειας 8 λεπτών, με τον πρωταγωνιστή Sam Bridges (Norman Reedus) να κινείται σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον, μεταφέροντας διάφορα αντικείμενα, μαζί και τη συνθετική μήτρα που κρατούσε στα χέρια του ο Guillermo del Toro, στο πρώτο Teaser Trailer του παιχνιδιού. Ο νέος τίτλος του Hideo Kojima δείχνει εντυπωσιακός, ωστόσο το Death Stranding εξακολουθεί να βρίσκεται καλυμμένο από ένα πυκνό πέπλο μυστηρίου. Από το δημιουργό της θρυλικής σειράς Metal Gear έρχεται το Death Stranding, προπαράγγειλέ το σήμερα!

    Resident Evil 2

    Showcase Trailer και για το remake του Resident Evil 2, με την Capcom να μας ταξιδεύει για άλλη μία φορά στη Racoon City, παίζοντας ως Claire Redfield και Leon Kennedy και εξερευνόντας τα σκοτεινά στενά της, μολυσμένης από ζόμπι, Raccoon City. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιανουαρίου του 2019, για PlayStation 4, Xbox One και PC.

    Kingdom Hearts III

    Νέο τρέιλερ και για το Kingdom Hearts III της Square Enix, το περιεχόμενο του οποίου μας αποκαλύπτεται σταδιακά, αυτή τη φορά με τους Πειρατές της Καραϊβικής και τον Jack Sparrow! Sora, o Donald και ο Goofy, ως πλήρωμα του φημισμένου πειρατή, αποκαλύπτουν νέες κινήσεις, Keyblade transformations και πολεμούν με θαλάσσια τέρατα.

    Marvel’s Spider-Man

    Εφτάλεπτο Gameplay Trailer και για το Marvel’s Spider-Man της Insomniac, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 στις 7 Σεπτεμβρίου του 2018. Ο Άνθρωπος-Αράχνη αντιμετωπίζει τους κύριους κακούς του παιχνιδιού (Electro, Rhino, Scorpion, Vulture), κατά τη διάρκεια μίας μαζικής απόδρασης από την φυλακή υψίστης ασφαλείας "The Raft" και η αλήθεια είναι ότι τα βρίσκει λίγο... σκούρα. Ετοιμάσου για ένα παιχνίδι Spider-Man που όμοιο του δεν έχεις ξαναζήσει!

    Control

    Remedy Entertainment (Quantum Break, Alan Wake, Max Payne) και η 505 Games παρουσίασαν το Control, έναν third-person action-adventure τίτλο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 για PS4, Xbox One και PC (ψηφιακή έκδοση). Η Jesse Faden, διευθύντρια του Bureau of Control, χρησιμοποιεί τεχνικές οι οποίες αλλάζουν τη ροή του χρόνου, προκειμένου να αντιμετωπίσει κάποιους πολύ ισχυρούς, οπλισμένους με υπερφυσικές δυνάμεις, εχθρούς. Φαίνεται ζόρικο!

    Nioh 2

    "Defy Death. Death Defies You."Αν και δεν καταφέραμε να θαυμάσουμε το gameplay του Nioh 2, ο νέος τίτλος της Team Ninja είναι γεγονός και μας αποκαλύπτεται μέσα από ένα εντυπωσιακό και συνάμα σκοτεινό Reveal Trailer. Και κάπου εδώ βάζουμε τελεία, μιας και αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που έχουμε στη διάθεση μάς. Trover Saves the Universe Το Trover Saves the Universe (Squanch Games) δεν είναι μόνο ένας από τους νέους αποκλειστικούς τίτλους του PS4, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει και για PS VR, κάποια στιγμή στις αρχές του 2019, μοιράζοντας άφθονο γέλιο. Άλλωστε η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Justin Roiland, συνδημιουργό της σειράς κινουμένων σχεδίων Rick and Morty!

    Déraciné

    Το Déraciné είναι άλλος ένας αποκλειστικός τίτλος για την πλατφόρμα του PS VR, το πρώτο παιχνίδι εικονικής πράγματικότητας της εταιρείας From Software (Dark Souls, Bloodborne), η ανάπτυξη του πραγματοποιείται σε συνεργασία με την SIE Japan Studio. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός πνεύματος, το οποίο καλείται να αποδείξει την ύπαρξη του και να δημιουργήσει έναν ισχυρούς δεσμούς με τους μαθητές ενός σχολείου, στο οποίο φοιτά και το μικρό κορίτσι που μας καλεί εξ αρχής στον κόσμο των ζωντανών. Ως πνεύμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τις ικανότητες του, ώστε να χειραγωγήσει τις δυνάμεις της ζωής και του χρόνου, προκειμένου να αλλάξει τη μοίρα των μαθητών. Ακούγεται παράξενο αλλά φέρει την υπογραφή της From Software, η οποία δεν μας έχει απογοητεύσει μέχρι σήμερα.