Plaisio @ MWC 2023 | Xiaomi Watch S1 Pro: «Κλασσικό» αλλά εξαιρετικά προηγμένο! 

    «Ο κλασσικός σχεδιασμός» που «συναντά την υψηλή τεχνολογία» είναι μία πρόταση που έχει ειπωθεί από πολλές εταιρείες διαχρονικά και για ποικιλία προϊόντων, ωστόσο δεν μπορούσαμε να βρούμε κάποια άλλη…

    Timeless-Design-MWC23-Main
    «Ο κλασσικός σχεδιασμός» που «συναντά την υψηλή τεχνολογία» είναι μία πρόταση που έχει ειπωθεί από πολλές εταιρείες διαχρονικά και για ποικιλία προϊόντων, ωστόσο δεν μπορούσαμε να βρούμε κάποια άλλη που να περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο το Watch S1 Pro της Xiaomi.
    Το νέο smartwatch είχαμε τη δυνατότητα να δούμε και να δοκιμάσουμε από κοντά στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η γνωστή και δημοφιλής Κινέζικη εταιρεία στην έκθεση MWC 2023. Πρόκειται για μία πανέμορφη, μεγάλη (46mm) και στρογγυλής σχεδίασης συσκευή, που ακόμα και από μικρή απόσταση, το μη εκπαιδευμένο μάτι θα μπορούσε να την… μπερδέψει με έναν κλασικό χρονογράφο. [caption id="attachment_96273" align="alignnone" width="900"] ©2023 Plaisio Computers[/caption] Και πράγματι, με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, δερμάτινο λουράκι, μεγάλη περιστρεφόμενη κορώνα που συνοδεύεται από έναν πλήκτρο για τον χειρισμό και τη διαχείριση του περιβάλλοντος χρήσης, προστασία από ζαφείρι πάνω από την κορυφαία οθόνη AMOLED και κεραμικά υλικά στο πίσω μέρος με τους αισθητήρες, το κλασικό συναντά με τον πλέον αρμονικό τρόπο τη σύγχρονη τεχνολογία. Η μεγάλη και εντυπωσιακή οθόνη AMOLED, η οποία υποστηρίζεται περισσότερες από 100 διαφορετικές προσόψεις, έχει διάμετρο 1,47 ιντσών, υποστηρίζει ανάλυση 480 x 480 pixels και φωτεινότητα έως και 600 nits για να είναι εξαιρετικά ευκρινής ακόμα και στο φως της ημέρας. Το Xiaomi Watch S1 Pro θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις, με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί χρώμα με δερμάτινο λουράκι και με μαύρου χρώματος κάσα με μαύρο λουράκι από καουτσούκ που έχει περισσότερο σπορ χαρακτήρα. Με ισχυρό επεξεργαστή και πλειάδα αισθητήρων, το Xiaomi Watch S1 Pro καταγράφει πολλές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την υγεία και την φυσική κατάσταση του χρήστη του και για περισσότερες από 100 αθλητικές δραστηριότητες (ειδικά για τους δρομείς, η συσκευή διαθέτει 10 εξειδικευμένα προγράμματα, που άλλα δίνουν προτεραιότητα στην αντοχή, άλλα στην ταχύτητα, άλλα σε ένα συνδυασμό περπατήματος/τρεξίματος για την καύση θερμίδων κ.ά.). [caption id="attachment_96272" align="alignnone" width="900"] ©2023 Plaisio Computers[/caption] Επίσης, παρακολουθεί διάφορα στοιχεία που σχετίζονται με την άσκηση και την υγεία όπως είναι η ένταση της άσκησης, οι θερμίδες, οι καρδιακοί παλμοί, ο κορεσμός του οξυγόνου στο αίμα (SpO2), ο ύπνος και άλλα, με στόχο την καλυτέρευση της καθημερινής άσκησης και της φυσικής κατάστασης αλλά και της ποιότητας του ύπνου και γενικότερα της ζωής. Διαθέτει αυτονομία που μπορεί να διαρκέσει έως και 14 ημέρες, ενώ με μία δεκάλεπτη φόρτιση παρέχει αυτονομία για δύο ολόκληρες ημέρες. Στον εξοπλισμό της περιλαμβάνεται μικρόφωνο και ηχείο, ώστε ο χρήστης του να μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις και να πραγματοποιεί/λαμβάνει κλήσεις -μέσω του κινητού που έχει συνδέσει. Μάλιστα, το ηχείο διαθέτει σύστημα AI Noise Cancelling για καλύτερη απόδοση κατά τις κλήσεις μέσω Bluetooth®. H συσκευή συνοδεύεται από μία βάση ασύρματης φόρτισης, που καταφέρνει να φορτίσει πλήρως την μπαταρία του μέσα σε 85 λεπτά.
    Για περισσότερα νέα, περισσότερη τεχνολογία και περισσότερο MWC Barcelona 2023, επισκεφθείτε το Plaisio Blog και τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Πλαισίου!