Plaisio @ MWC 2023 | Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra: Με ανάρτηση και κινητήρα 940W!

    Η κατηγορία των ηλεκτρικών σκούτερ είναι μία κατηγορία προϊόντων που η γνωστή Κινέζικη εταιρεία Xiaomi φαίνεται να δίνει μεγάλη έμφαση, έχοντας κάνει κατά καιρούς εξαιρετικές προτάσεις για…

    Xiaomi-eScooter-4-Ultra-Main
    Η κατηγορία των ηλεκτρικών σκούτερ είναι μία κατηγορία προϊόντων που η γνωστή Κινέζικη εταιρεία Xiaomi φαίνεται να δίνει μεγάλη έμφαση, έχοντας κάνει κατά καιρούς εξαιρετικές προτάσεις για διαφορετικές χρήσεις.
    Το νέο ηλεκτρικό σκούτερ που παρουσίασε η εταιρεία στην εκδήλωση της στην Βαρκελώνη και στα πλαίσια της έκθεσης MWC 2023, είναι ένα από τα ισχυρότερα και πλέον ενημερωμένα τεχνολογικά που έχει παρουσιάσει. Το στοιχείο που διαφοροποιεί το Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra είναι το διπλό σύστημα ανάρτησης που συνοδεύεται από μία σημαντική αύξηση στο ύψος του σκελετού-σασί. Χάρη στα δύο αυτά χαρακτηριστικά, ο επιβάτης όχι μόνο απολαμβάνει καλύτερη ορατότητα και σταθερότητα, ειδικά σε διαδρομές με ανώμαλο οδόστρωμα, αλλά και σημαντικά ασφαλέστερες και πιο ομαλές διαδρομές. [caption id="attachment_96292" align="alignnone" width="900"] ©2023 Plaisio Computers[/caption] Η άνεση και η ομαλότητα ενισχύεται από την επανασχεδιασμένη βάση (880 cm²) που είναι διευρυμένη, από το άνοιγμα του τιμονιού (490mm) και από τα νέα λάστιχα DuraGel των 10 ιντσών, που είναι σύμφωνα με την εταιρεία αδιάτρητα και αυτοσφραγιζόμενα με αποτέλεσμα την αυξημένη ασφάλεια και άνεση. Η ασφάλεια ενισχύεται από το σύστημα φρένων, με το μπροστινό να είναι ταμπούρο και το πίσω να είναι ηλεκτρικό. [caption id="attachment_96293" align="alignnone" width="900"] ©2023 Plaisio Computers[/caption] Το Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra διαθέτει έναν ισχυρότατο ηλεκτροκινητήρα 940W, χάρη στον οποίο μπορεί να επιταχύνει και να διατηρήσει ταχύτητα 25 χλμ./ώρα, ακόμα και σε δρόμους με κλίση 25%. Η λειτουργία S+ επίσης επιτρέπει στον χρήστη να επιταχύνει ακόμα πιο γρήγορα, για μία ικανοποιητικότερη και ταχύτερη εμπειρία οδήγησης. Το αλουμινένιο σασί είναι ιδιαίτερα στιβαρό και αντέχει το βάρος ενός αναβάτη έως και 120 κιλών, ενώ χάρη στην πιστοποίηση IP55 αντέχει στη σκόνη και στο νερό (π.χ. βροχή, πλύσιμο κ.λπ.). Η αυτονομία του Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra αγγίζει τα 70 χλμ. και είναι επαρκής για μεγάλες διαδρομές και όμορφες εξορμήσεις στην πόλη.
    Για περισσότερα νέα, περισσότερη τεχνολογία και περισσότερο MWC Barcelona 2023, επισκεφθείτε το Plaisio Blog και τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Πλαισίου!