Plaisio @ IFA 2022 | Τα νέα LTS21 Open Ear Headphones της LIVALL

    Ανθεκτικά στη σκόνη και το νερό (IP64), τα νέα Open Ear Headphones LTS21 της LIVALL είναι τα πρώτα αποσπώμενα Bluetooth® 5.2 ακουστικά TWS στον κόσμο, με κατευθυντική ακουστική τεχνολογία και μεγάλη…

    LIVALL-TWS-3
    Ανθεκτικά στη σκόνη και το νερό (IP64), τα νέα Open Ear Headphones LTS21 της LIVALL είναι τα πρώτα αποσπώμενα Bluetooth® 5.2 ακουστικά TWS στον κόσμο, με κατευθυντική ακουστική τεχνολογία και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας.
    Γνωστή για τα «έξυπνα» και ασφαλή ποδηλατικά κράνη της, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να προστατεύουν τους αναβάτες πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την πρόσκρουση, η LIVALL αποφάσισε να φέρει στην IFA 2022 τα νέα ασύρματα ακουστικά LTS21. [caption id="attachment_87755" align="alignnone" width="900"] Τα «έξυπνα» και ασφαλή ποδηλατικά κράνη της LIVALL, τα περισσότερα εκ των οποίων θα βρείτε και στα καταστήματα Πλαίσιο ή στο plaisio.gr -  ©2022 Plaisio Computers[/caption] Τα εν λόγω Open Ear Headphones τοποθετούνται πάνω στο αυτί χωρίς να εισέρχονται στον ακουστικό πόρο, διατηρώντας τα αυτιά του αναβάτη προστατευμένα από βακτηριακές λοιμώξεις και μη αναστρέψιμες βλάβες της ακοής. Εξοπλισμένα με οδηγούς 16,2 mm (106,±3dB, 20Ω) - οι οποίοι έχουν διαμορφωθεί για πολυεπίπεδο, ρεαλιστικό και μπάσο ήχο - σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μία καθηλωτική εμπειρία ακρόασης. [caption id="attachment_87848" align="alignnone" width="900"]  ©2022 Plaisio Computers[/caption] Διαθέτουν τέσσερα υψηλής ποιότητας μικρόφωνα πυριτίου, τα οποία σχηματίζουν μια ισχυρή συστοιχία μείωσης θορύβου. Χρησιμοποιούν προηγμένους αλγόριθμους και αποκλείουν τον εξωτερικό θόρυβο για να προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα ήχου, προστατεύοντας παράλληλα το αυτί. [caption id="attachment_87847" align="alignnone" width="900"]  ©2022 Plaisio Computers[/caption] Έχοντας περάσει επιτυχώς μία σειρά αυστηρών δοκιμών, η ανθεκτική άρθρωση που διαθέτουν μπορεί να αποσυναρμολογηθεί για περισσότερες από 2000 φορές. Η θεωρία πίσω από αυτήν την κατασκευή είναι η μεγιστοποίηση της σταθερότητας κάτω από διάφορα σενάρια, χωρίς να θυσιάζεται η άνεση ενός ελαφρού σχεδιασμού. [caption id="attachment_87846" align="alignnone" width="900"]  ©2022 Plaisio Computers[/caption] Με 12 ώρες διάρκεια μπαταρίας για αναπαραγωγή ήχου και μοναδική σχεδίαση που ταιριάζει με τη φυσική καμπύλη του αυτιού, τα LTS21 Open Ear Headphones παίρνουν επάξια τον τίτλο των ελαφρύτερων TWS ακουστικών ανοιχτού τύπου που τοποθετούνται στο κεφάλι.
    Για περισσότερα νέα, περισσότερη τεχνολογία και περισσότερη IFA 2022, επισκεφθείτε το Plaisio Blog και τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Πλαισίου!