E-shop of the Year και 17 βραβεία στα e-volution awards

    Η εξέλιξή μας διακρίνεται στα e-volution awards με 17 βραβεία και μία από τις μεγαλύτερες του θεσμού: E-shop of the Year για το plaisio.gr! Με τόσο εξελικτική πορεία, γίνεται να λείπει το Πλαίσιο από…

    e-volution awards_Πλαίσιο
    Η εξέλιξή μας διακρίνεται στα e-volution awards με 17 βραβεία και μία από τις μεγαλύτερες του θεσμού: E-shop of the Year για το plaisio.gr!
    Με τόσο εξελικτική πορεία, γίνεται να λείπει το Πλαίσιο από τα e-volution awards 2023 - τη μεγάλη γιορτή του ηλεκτρονικού επιχειρείν; Δε γίνεται! Κι η αλήθεια είναι πως δεν παρευρεθήκαμε απλά. Λάμψαμε με 17 βραβεία και την κορυφαία διάκριση του θεσμού! [caption id="attachment_93966" align="aligncenter" width="627"]e-volution Awards_Πλαίσιο_βραβεία E-shop of the Year, 2 Platinum, 7 Gold, 6 Silver &2 Bronze βραβεία για το Πλαίσιο[/caption] Η απονομή των e-volution awards στις 21 Δεκεμβρίου διοργανώθηκε για 12η χρονιά από τη Boussias Communications. Χάρη στην εξαιρετική παρουσία και εξέλιξή μας στην e-καινοτομία, αποσπάσαμε συνολικά 2 Platinum, 7 Gold, 6 Silver και 2 Bronze βραβεία. Ένα εξ' αυτών επιβράβρευσε την in-house ομάδα μας στο τμήμα e-commerce. Η σημαντικότερη όλων -και μία από τις μεγαλύτερες της βραδιάς- είναι φυσικά η διάκριση του plaisio.gr ως "E-shop of the Year". Η υποδειγματική του απόδοση στο ψηφιακό περιβάλλον των e-shops μας χάρισε επίσης το βραβείο "Best in Technology". Παράλληλα αναγνωρίστηκε και από την Google, η οποία αφιέρωσε ένα case study, μελετώντας την στρατηγική του πορεία μέσα στο 2022. [caption id="attachment_93976" align="aligncenter" width="627"]e-volution awards_Πλαίσιο Η ομάδα του Πλαίσιο στην απονομή των e-volution awards 2023[/caption] Οι παραπάνω διακρίσεις επικυρώνουν την ηγετική  θέση του Πλαισίου στον κλάδο της Τεχνολογίας. Παράλληλα, αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τα σημαντικά επιτεύγματα που πέτυχε η δυνατή ομάδα των 1500 plaisiopeople μέσα στο 2022.
    Καλωσορίζοντας τη νέα χρονιά, μετράμε συνολικά 67 βραβεία για το 2022, σε μεγάλο εύρος κατηγοριών και από εμβληματικούς θεσμούς. Και συνεχίζουμε δυναμικά, με το ίδιο πάθος, για ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο!