Plaisio @ CES 2023 | Samsung: Νέο ψυγείο με οθόνη που… ανταγωνίζεται τηλεόραση!

    Πολλά και διάφορα είδαμε στη φετινή έκθεση και ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα σημεία ήταν το νέο ψυγείο της Samsung. Πρόκειται για ένα μεγάλο, δίπορτο ψυγείο με μια πολυχρηστική οθόνη στη μία πόρτα,…

    Bespoke-Home-CES23-Main
    Πολλά και διάφορα είδαμε στη φετινή έκθεση και ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα σημεία ήταν το νέο ψυγείο της Samsung. Πρόκειται για ένα μεγάλο, δίπορτο ψυγείο με μια πολυχρηστική οθόνη στη μία πόρτα, όπως και φυσικά, όλες τις ανέσεις.
    Το Samsung Bespoke Family Hub Plus διαθέτει μια οθόνη αφής 32 ιντσών, αισθητά μεγαλύτερη συγκριτικά με την οθόνη 21,5 ιντσών στο παλαιότερο μοντέλο Samsung Family Hub. Στην οθόνη αυτή, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν φωτογραφίες, να κάνουν τα ψώνια τους από το Amazon, να χειρίζονται έξυπνες συσκευές του σπιτιού μέσω του Samsung SmartThings και φυσικά, να παρακολουθούν βίντεο. [caption id="attachment_94258" align="alignnone" width="900"] © 2023 Plaisio Computers[/caption] Συγκεκριμένα, οι χρήστες στις ΗΠΑ θα έχουν πρόσβαση σε 190 τηλεοπτικά κανάλια, αλλά και σε βίντεο από εφαρμογές τύπου TikTok, καθώς η κάθετη διάταξή της θα βολεύει πολύ στην προβολή. Η οθόνη θα μπορεί να μοιραστεί στα δύο, ενσωματώνοντας ένα Picture-in-Picture Mode που αφήνει το βίντεο να παίζει σε μια μεριά και αφήνει την υπόλοιπη... ελεύθερη για άλλες δουλειές. Οι φωτογραφίες που θα προβάλλονται μπορούν να έρχονται είτε μέσω Google Photos είτε μέσω OneDrive, ενώ αν οι χρήστες δεν θέλουν να προβάλλουν δικές τους φωτογραφίες τότε η εφαρμογή Samsung Bespoke Atelier θα αναλάβει την προβολή διαφόρων έργων τέχνης. Αναφορικά με την δυνατότητα αγοράς από το Amazon, πρόκειται για την υπηρεσία Amazon Your Essentials, η οποία επιτρέπει την εύκολη αγορά προϊόντων που προμηθεύεται συχνά ο χρήστης, όπως π.χ. είδη παντοπωλείου. [caption id="attachment_94259" align="alignnone" width="900"] © 2023 Plaisio Computers[/caption] Τέλος, η εφαρμογή SmartThings κάνει εύκολο τον χειρισμό διαφόρων συσκευών του σπιτιού, όπως επιτρέπει και τη χρήση έξυπνων λειτουργιών χωρίς επιπλέον εξοπλισμό. Για παράδειγμα, το SmartThings Cooking βρίσκει και προβάλλει συνταγές, το SmartThings Energy προβάλλει πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας διαφόρων συσκευών και το SmartThings Air Care δείχνει δεδομένα που αφορούν στην ποιότητα αέρα, βάσει των αντίστοιχων συσκευών που υπάρχουν στον χώρο (π.χ. ιονιστής, air conditioner κλπ). Το Samsung Bespoke Family Hub Plus αναμένεται να διατεθεί φέτος στην αγορά, ωστόσο δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνια κυκλοφορίας ή την τιμή λιανικής πώλησής του. Παρακολουθήστε το Plaisio Blog και τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Πλαισίου για ακόμα περισσότερα τεχνολογικά νέα και εξελίξεις από την CES 2023 και την αποστολή μας στο Λας Βέγκας!