Plaisio @ CES 2023 | LG: Νέες, έξυπνες οικιακές συσκευές με δυνατότητα αναβάθμισης!

    Δύσκολα πιστεύαμε ότι ένα πλυντήριο ή ένα ψυγείο θα χρειαζόταν... update για να λάβει περισσότερες λειτουργίες και δυνατότητες, ωστόσο η LG φαίνεται πως θα κάνει πραγματικότητα ακριβώς αυτή τη φράση!…

    LG-Smart-WD-CES23-Main
    Δύσκολα πιστεύαμε ότι ένα πλυντήριο ή ένα ψυγείο θα χρειαζόταν... update για να λάβει περισσότερες λειτουργίες και δυνατότητες, ωστόσο η LG φαίνεται πως θα κάνει πραγματικότητα ακριβώς αυτή τη φράση!
    Στο πλαίσιο της CES 2023, η εταιρεία αποκάλυψε μερικές οικιακές συσκευές που θα κυκλοφορήσουν εντός του 2023 και μερικές λεπτομέρειες που τις κάνουν ξεχωριστές. Για αρχή, ο σχεδιασμός είναι πολύ πιο απλοϊκός, συγκριτικά με προηγούμενων ετών, όπου η LG πειραματιζόταν με διάφορους τρόπους — από πλυντήρια με διπλές πόρτες έως πλυντήρια που δεν χρειάζονται νερό. Οι συσκευές του 2023 θα έχουν πολύ λιτό σχεδιασμό, προκειμένου να εντάσσονται εύκολα σε κάθε σπιτικό και να «ταιριάζουν» στο χώρο, αντί να τραβούν την προσοχή. Όπου είναι εφικτό χρησιμοποιούνται ανακυκλωμένα υλικά — ακόμη και στα «εντόσθια» των συσκευών, ενώ παράλληλα, ενσωματώνουν λιγότερα εξαρτήματα για να κάνουν τις ίδιες εργασίες με το παρελθόν και κατ’ επέκταση καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια. [caption id="attachment_94250" align="alignnone" width="900"] © 2023 Plaisio Computers[/caption] Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά των νέων οικιακών συσκευών της LG, είναι η δυνατότητα αναβάθμισης. Μέχρι στιγμής, οι δυνατότητες αυτές ήταν περιορισμένες ή σχεδόν ανύπαρκτες, περιλαμβάνοντας κάποιες αναβαθμίσεις λογισμικού και σε φυσικό επίπεδο, την αλλαγή φίλτρων. Οι νέες συσκευές ThinQ UP θα δεχτούν περισσότερες λειτουργίες μέσω αναβάθμισης λογισμικού, όπως το Laundry Saver Mode που συνεχίζει την περιστροφή του κάδου μετά το τέλος της πλύσης για να αποφευχθεί η δημιουργία μυρωδιάς και τσαλακώματος. Μια άλλη λειτουργία που αναφέρεται, είναι το Improved Nighttime Brightness Control, που απαλύνει τον εσωτερικό φωτισμό του κάδου για να μην τυφλώνει τους χρήστες όταν τον ανοίγουν σε σκοτάδι. Ακόμη, οι αναβαθμίσεις πιθανότατα θα έρθουν και σε φυσικό επίπεδο, αφού η απλούστερη σχεδιαστική λογική θα επιτρέψει την ευκολότερη εναλλαγή εξαρτημάτων. Αυτό συνεπάγεται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και ευκολότερη επισκευή για τις νέες λευκές συσκευές. Η διαθεσιμότητα των νέων έξυπνων οικιακών συσκευών της LG αναμένεται να ξεκινήσει από τον Μάρτιο του 2023 και μέχρι τότε είναι βέβαιο ότι θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις δυνατότητές τους. Παρακολουθήστε το Plaisio Blog και τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Πλαισίου για ακόμα περισσότερα τεχνολογικά νέα και εξελίξεις από την CES 2023 και την αποστολή μας στο Λας Βέγκας!