Plaisio @ CES 2023 | LG: H ασύρματη τηλεόραση OLED M αποχαιρετά τα καλώδια!

    Η τοποθέτηση μιας τηλεόρασης στον τοίχο δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν η τηλεόραση έχει διαγώνιο 97 ίντσες. Όμως η νέα Signature OLED M Series της LG θα μπορούσε να κάνει την όλη διαδικασία…

    LG-OLEDMTV-Main
    Η τοποθέτηση μιας τηλεόρασης στον τοίχο δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν η τηλεόραση έχει διαγώνιο 97 ίντσες. Όμως η νέα Signature OLED M Series της LG θα μπορούσε να κάνει την όλη διαδικασία πολύ πιο εύκολη!
    Η γιγαντιαία 4K OLED TV της εταιρείας χρησιμοποιεί την ασύρματη τεχνολογία Zero Connect της LG για να εξαλείψει αποτελεσματικά την ανάγκη για οποιαδήποτε καλωδίωση AV από δέκτες, αποκωδικοποιητές, soundbars ή κονσόλες παιχνιδιών στην τηλεόραση. Εφόσον η OLED M3 έχει ρεύμα, δεν χρειάζεται άλλα καλώδια. Η νοτιοκορεατική κατασκευάστρια παρουσιάζει το συγκεκριμένο μοντέλο για πρώτη φορά στην CES 2023, αλλά δεν έχει προσφέρει λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή ή τη διαθεσιμότητα, κάτι που δεν έχουμε καμία αμφιβολία ως προς την τιμή ότι θα βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. [caption id="attachment_94125" align="alignnone" width="900"] © 2023 Plaisio Computers[/caption] Η ασύρματη σύνδεση της OLED M τροφοδοτείται από την παρεχόμενη μονάδα Zero Connect. Η εξωτερική μονάδα ενσωματώνει «πολλαπλές θύρες» για τη σύνδεση συσκευών. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε συσκευή AV θέλετε να χρησιμοποιήσετε με την OLED M, από ένα PlayStation έως συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων streaming, συνδέεται στην εξωτερική μονάδα η οποία στη συνέχεια μεταδίδει τα σήματα ήχου/εικόνας ασύρματα στο πάνελ των 97 ιντσών. Σύμφωνα με τη LG, η απόσταση μεταξύ των δύο συσκευών δεν πρέπει να ξεπερνά τα 10 μέτρα, για απροβλημάτιστη μετάδοση χωρίς παραμορφώσεις, πάντα σε 4K ανάλυση και με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Το πόσο αξιόπιστη είναι η ασύρματη τεχνολογία της LG το διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι στον εκθεσιακό χώρο της κατασκευάστριας, όπου με πλήθος ατόμων και ασύρματων συσκευών ΟΛΕΣ οι OLED M TVs αναπαρήγαγαν χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα βίντεο σε ανάλυση 4K. [caption id="attachment_94126" align="alignnone" width="900"] © 2023 Plaisio Computers[/caption] Όλη η διαδικασία μπορεί να ελεγχθεί μέσω φωνητικών εντολών, αλλά η LG δεν έχει δηλώσει αν η OLED M θα υποστηρίζει συστήματα AI τρίτων κατασκευαστών (όπως Google Assistant ή Amazon Alexa) ή αν θα περιορίζεται στο δικό της φωνητικό σύστημα. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες από την εταιρεία για το αν τελικά η OLED M θα βρει το δρόμο της στα καταστήματα Πλαίσιο. Παρακολουθήστε το Plaisio Blog και τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Πλαισίου για ακόμα περισσότερα τεχνολογικά νέα και εξελίξεις από την CES 2023 και την αποστολή μας στο Λας Βέγκας!