Plaisio @ CES 2022 | Είδαμε (και θαυμάσαμε) τη νέα 32" Samsung Odyssey Neo G8!

    Οι κυρτές οθόνες της Samsung έχουν βρει το δικό τους, φανατικό κοινό, κερδίζοντας το κοινό με τις επιδόσεις, τον σχεδιασμό και τη massive εμπειρία θέασης που προσφέρουν! Η Odyssey G9 αποτέλεσε για…

    Odyssey-Neo-G8-CES22-3
    Οι κυρτές οθόνες της Samsung έχουν βρει το δικό τους, φανατικό κοινό, κερδίζοντας το κοινό με τις επιδόσεις, τον σχεδιασμό και τη massive εμπειρία θέασης που προσφέρουν!
    Η Odyssey G9 αποτέλεσε για χρόνια τη ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρείας. Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε όμως και έτσι οι Odyssey έδωσαν τη θέση τους στις Odyssey Neo και ενώ η «μεγάλη» και άκρως εντυπωσιακή G9 κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό στην αγορά, η G8 - το μικρότερο gaming «αδερφάκι» της - ανακοινώθηκε τώρα, στο πλαίσιο της CES 2022. [gallery columns="2" ids="76218,76219"] Πρόκειται για μία κυρτή gaming οθόνη στις 32 ίντσες, με κυρτότητα 1000R - όμοια με εκείνη της μεγαλύτερης Odyssey Neo G9. Ενσωματώνει πάνελ τεχνολογίας Quantum Mini-LED, προσφέροντας φωτεινότητα ύψους 2.000 nits για εκπληκτική εικόνα. Σύμφωνα με την Samsung πρόκειται για την πρώτη 4K οθόνη (μιας και η ανάλυση έχει αναβαθμιστεί από QHD+ σε 4K) που υποστηρίζει NVIDIA® G-SYNC® και AMD FreeSync™ Premium Pro, γεγονός που την καθιστά ιδανική περίπτωση για κάθε gamer, ανεξαρτήτως της κάρτας γραφικών που διαθέτει το σύστημά του. [caption id="attachment_76221" align="alignnone" width="1500"] ©2022 Plaisio Computers[/caption] Επιπλέον προσφέρει χρόνο απόκρισης 1 ms και ρυθμό ανανέωσης που αγγίζει ακόμα και τα 240 Hz. Ο σχεδιασμός της είναι εξίσου φουτουριστικός με την προηγούμενη γενιά οθονών Odyssey και την Odyssey Neo G9, με λευκό κάλυμμα στο πίσω μέρος, μαύρο πλαίσιο στην πρόσοψη και βάση με ρυθμιζόμενο ύψος. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με την τιμή λιανικής πώλησης ή την ημερομηνία διάθεσης, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα με το πέρας της CES 2022, η Samsung θα φροντίσει να «ανοίξει τα χαρτιά της» (αν όχι και τα πορτοφόλια μας).
    Παρακολουθήστε το Plaisio Blog και τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Πλαισίου για ακόμα περισσότερα τεχνολογικά νέα και εξελίξεις από την CES 2022 και την αποστολή μας στο Λας Βέγκας!