Πασιέντζα και άλλα casual games στο Microsoft Teams; Yes, please!

    Την ενσωμάτωση «casual» παιχνιδιών (Solitaire, Connect 4, Wordament κ.ά.) - τα οποία θα μπορούν να παίζουν οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια των meetings - προετοιμάζει η Microsoft για την πλατφόρμα…

    Teams-Casual-Games-Main
    Την ενσωμάτωση «casual» παιχνιδιών (Solitaire, Connect 4, Wordament κ.ά.) - τα οποία θα μπορούν να παίζουν οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια των meetings - προετοιμάζει η Microsoft για την πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων Teams, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας The Verge.
    Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δοκιμές έχουν ήδη ξεκινήσει εσωτερικά, με την Αμερικανική εταιρεία να αναζητά ένα νέο τρόπο βελτίωσης της εμπειρίας των συσκέψεων (αν και η Microsoft αρνείται να σχολιάσει επίσημα το συγκεκριμένο θέμα), καθώς οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να «εξισορροπούν» τις ανάγκες υβριδικής και απομακρυσμένης εργασίας . Παράλληλα με την εισαγωγή των «casual games» η Microsoft οραματίζεται και τη δημιουργία εικονικών χώρων μέσα στο Teams, όπου οι συνάδελφοι θα μπορούν να δικτυωθούν και να κοινωνικοποιηθούν μέσω του παιχνιδιού. Αυτοί οι χώροι αποτελούν μέρος των ευρύτερων σχεδίων της εταιρείας για το πολυσυζητημένο metaverse, για το οποίο έχει ήδη ανακοινώσει κάποιες από τις φιλοδοξίες της (mixed-reality, τρισδιάστατα άβαταρς κ.ο.κ.). Ο τεχνολογικός κολοσσός του Redmond εμπλουτίζει συνεχώς το Teams με νέες δυνατότητες, έχοντας κατά νου την απομακρυσμένη εργασία. Το Together Mode ήταν μια από τις πρώτες προσθήκες της εποχής της πανδημίας (πριν από περίπου 2 έτη), ενώ έκτοτε έχουν ενσωματωθεί πολλές - φιλικές και χρήσιμες προς τους χρήστες - λειτουργίες, ανεξαρτήτως πλατφόρμας και λειτουργικού συστήματος.