Παράδοση Πλαίσιο - Αργά ή γρήγορα θα σε βρούμε.

    Κι αυτό δεν είναι απειλή. Είναι η νέα υπηρεσία απογευματινής παράδοσης Πλαίσιο, 05:00-10:00 μ.μ. Γιατί άνθρωποι είμαστε κι εμείς, ξέρουμε ότι τα πρωινά δουλεύεις. Κάνε εικόνα αυτό. Έχεις βρει online…

    Παράδοση Αργά_Πλαίσιο
    Κι αυτό δεν είναι απειλή. Είναι η νέα υπηρεσία απογευματινής παράδοσης Πλαίσιο, 05:00-10:00 μ.μ. Γιατί άνθρωποι είμαστε κι εμείς, ξέρουμε ότι τα πρωινά δουλεύεις.
    Κάνε εικόνα αυτό. Έχεις βρει online αυτό που πάντα ήθελες, κάνεις την παραγγελία σου και περιμένεις στωικά με ανυπομονησία (ποιον κοροϊδεύουμε εξάλλου…) να παραδοθεί σπίτι σου. Η ημέρα & ώρα για την πολυπόθητη παράδοση ήρθε, η παραγγελία σου έφτασε κι εσύ…λείπεις! Γιατί – όπως οι περισσότεροι- τα πρωινά δουλεύεις. Πόσες φορές, άραγε, έχεις γυρίσει σπίτι κι έχεις δει το χαρτάκι που λέει «η παραγγελία σου ήρθε και δε σε βρήκε εκεί»; Ή πόσες χρειάστηκε να κάτσεις σπίτι όλο το Σάββατο, περιμένοντας να παραλάβεις; Πόσα αθώα ψεματάκια έχεις αναγκαστεί να πεις στη δουλειά για να λείψεις (μεταξύ μας, όλοι το έχουμε κάνει)! Ή το άλλο - πόσα σχέδια δράσεις έχεις καταστρώσει με τον γείτονα, για να παραλάβει στη θέση σου! Να ξέρεις, στο Πλαίσιο σε νιώθουμε. Έτσι, αυτή τη φορά καταστρώσαμε εμείς ολόκληρο σχέδιο, για να παραλαμβάνεις την ώρα που σε βολεύει. Έτσι, δεν πειράζει πια αν δουλεύεις τα πρωινά. Αργά ή γρήγορα θα σε βρούμε… Κι αυτό δεν είναι απειλή – είναι υπηρεσία! Η νέα υπηρεσία παράδοσης Πλαίσιο σε βρίσκει πάντα σπίτι, αφού η παράδοση γίνεται αργά, 05:00-10:00 μ.μ. Εσύ απλά κάνεις κανονικά την παραγγελία σου, online στο plaisio.gr, τηλεφωνικά ή σε ένα κατάστημα Πλαίσιο, κι επιλέγεις απογευματινή παράδοση την επόμενη ημέρα (αν θες, τσέκαρε αναλυτικά τα βήματα εδώ). Η υπηρεσία είναι αρχικά διαθέσιμη για παραδόσεις στην Αθήνα, με χρέωση 4,90€, και παράλληλα συνδυάζεται με την υπηρεσία live tracking. Έτσι, ξέρεις πού βρίσκεται η παραγγελία σου ανά πάσα στιγμή, ενώ με το 2ωρο παράθυρο παράδοσης μπορείς να προγραμματίσεις καλύτερα το απόγευμά σου. Και το καλύτερο; 30' πριν την παράδοση, ξέρεις ακριβώς τι ώρα θα χτυπήσει το κουδούνι!
    Η απογευματινή παράδοση έρχεται να σου λύσει τα χέρια, ειδικά τώρα που έρχονται Χριστούγεννα. Ξέρουμε ότι τα δώρα των αγαπημένων σου είναι πρώτα στη λίστα, όμως πού χρόνος να ψάξεις; Στο Πλαίσιο έχουμε λύση και για αυτό! Επίλεξε οnline, εύκολα & γρήγορα, τα δώρα που λένε «το είδα και σε σκέφτηκα» κι άσε την παράδοσή τους πάνω μας!