Netflix: Δημιούργησε Instagram Stories από την αγαπημένη σου ταινία/σειρά!

    Τα αγαπημένα τους προγράμματα ως Instagram Stories - απευθείας από την εφαρμογή του Netflix - θα μπορούν να μοιραστούν πλέον οι συνδρομητές της δημοφιλούς υπηρεσίας τηλεοπτικού on-demand περιεχομένου.…

    InstaNetflix
    Τα αγαπημένα τους προγράμματα ως Instagram Stories - απευθείας από την εφαρμογή του Netflix - θα μπορούν να μοιραστούν πλέον οι συνδρομητές της δημοφιλούς υπηρεσίας τηλεοπτικού on-demand περιεχομένου. Το νέο χαρακτηριστικό, προσωρινά διαθέσιμο μόνο για συσκευές με λειτουργικό iOS (iPhone, iPad, iPod Touch), επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν την αγαπημένη τους σειρά ή ταινία και να τη μοιραστούν με τους φίλους τους στο Instagram, δημιουργώντας ένα Instagram Story. Κάθε τίτλος συνοδεύεται από ένα προκαθορισμένο εικαστικό, ωστόσο οι χρήστες θα μπορούν να προσθέσουν τα δικά τους stickers, όπως θα έκαναν με μία κανονική δημοσίευση στo Instagram. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνονται και οι χρήστες του Instagram, οι οποίοι με δύο απλές κινήσεις μπορούν μέσα από το σχετικό story να δουν απευθείας το περιεχόμενο στην εφαρμογή του Netflix. Η διαδικασία είναι απλή:
    • Βήμα 1: Στην εφαρμογή του Netflix, επιλέγεις "Share" στη σελίδα της σειράς/ταινίας που θέλεις να μοιραστείς ως Instagram Storie.
    • Βήμα 2: Επιλέγεις "Instagram Stories"
    • Βήμα 3: Αν μοιράζεσαι για πρώτη φορά περιεχόμενο από την εφαρμογή, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου, όπου θα πατήσεις την επιλογή "Open"
    Το μόνο που έχεις τώρα να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ένα κανονικό Instagram Story, πριν το μοιραστείς με τους φίλους ή με τους Close Friends που έχεις ορίσει στην εφαρμογή. Το rollout του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού έχει ήδη ξεκινήσει.