Νέοι ψυγειοκαταψύκτες BESPOKΕ από τη Samsung

    Η Samsung μέσα από το χαρτοφυλάκιο οικιακών συσκευών που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αναβαθμίσουν το χώρο του σπιτιού τους με  λύσεις τελευταίας τεχνολογίας. Η σειρά…

    bespoke_kv_2
    Η Samsung μέσα από το χαρτοφυλάκιο οικιακών συσκευών που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αναβαθμίσουν το χώρο του σπιτιού τους με  λύσεις τελευταίας τεχνολογίας. Η σειρά ψυγειοκαταψυκτών BESPOKE, με αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης και ενεργειακή κλάση από Α έως Ε αποτελούν την ιδανική λύση για αντικατάσταση των παλαιών συσκευών, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των χρηστών χάρη στις καινοτόμες λειτουργίες τους.

    Samsung BESPOKE ψυγειοκαταψύκτες Οι ψυγειοκαταψύκτες Samsung BESPOKE προσφέρουν δυνατότητα εξατομίκευσης και διατίθενται με νέες ενεργειακές κλάσεις Α έως Ε, ψύχοντας και διατηρώντας  τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο διάστημα. Τα ψυγεία BESPOKE καλύπτουν κάθε ανάγκη και μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε στυλ κουζίνας. Οι καταναλωτές μπορούν να «δημιουργήσουν» από την αρχή το ψυγείο που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο και τον τρόπο ζωής τους, επιλέγοντας χρώμα και υλικό πάνελ ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών. Ακόμα, έχουν τη δυνατότητα, σε περίπτωση που αλλάξουν οι ανάγκες τους, να επεκτείνουν το ψυγείο προσθέτοντας επιπλέον μονάδες. Τα ψυγεία  BESPOKE διαθέτουν χαρακτηριστικά και τεχνολογίες υψηλής απόδοσης για αποτελεσματική αποθήκευση και συντήρηση τροφίμων, όπως η τεχνολογία SpaceMax™ που αξιοποιεί τους χώρους εντός και εκτός ψυγείου.