Nemesis Power By ASUS: Σχεδιασμένα από gamers για gamers!

    Με πολυετή εμπειρία στη συναρμολόγηση των πιο προηγμένων Gaming PCs στην Ελλάδα και το μοναδικό DNA της ASUS, δημιουργήσαμε ένα κορυφαίο Gaming Setup! Τεράστιος διαγωνισμός μαζί με τους…

    PoweredByASUS-5
    Με πολυετή εμπειρία στη συναρμολόγηση των πιο προηγμένων Gaming PCs στην Ελλάδα και το μοναδικό DNA της ASUS, δημιουργήσαμε ένα κορυφαίο Gaming Setup!
    Τεράστιος διαγωνισμός μαζί με τους TechItSerious, με δώρο ένα Nemesis Power By ASUS, αξίας 4000€! Δες πώς μπορείς να συμμετάσχεις στο παραπάνω βίντεο.
    Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 30/10 και ο νικητής θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο συγκεκριμένο βίντεο και με σχετική ανακοίνωση σε Instagram και Facebook.
    Κορυφαίες επιδόσεις, ξεχωριστό design, υψηλή αξιοπιστία: συναρμολογημένα στη μεγαλύτερη γραμμή παραγωγής των Βαλκανίων με επιλεγμένα εξαρτήματα, τα Nemesis Gaming PCs έχουν κατακτήσει την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας και αναζητώντας συνεχώς νέους τρόπους βελτίωσης, αποφασίσαμε να συνδυάσουμε την εμπειρία και το πάθος μας με τα components του No.1 Gaming Brand παγκοσμίως, δημιουργώντας το νέο premium σύστημα Nemesis Power By ASUS. Σχεδιασμένο από gamers για gamers, το εν λόγω Desktop Gaming PC ενσωματώνει διακεκριμένα εξαρτήματα με καινοτόμα χαρακτηριστικά, τα οποία διακρίνονται για τις επιδόσεις, την αντοχή, τη σταθερότητα και φυσικά, την υψηλή ποιότητα κατασκευής της ASUS. Από την εκτέλεση (διάταξη εξαρτημάτων, συναρμολόγηση, καλωδίωση, βελτιστοποιημένη ροή αέρα, παροχή ενέργειας κ.ά.) μέχρι την εγκατάσταση του λογισμικού, ελέγχεται προσεκτικά από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Πλαίσιο, προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή απόδοση και η απρόσκοπτη λειτουργία του. Όσο για το αισθητικό αποτέλεσμα; Δεν χωράει καμία αμφιβολία πως το Nemesis Power By ASUS αποτελεί είναι μία από τις πλέον εντυπωσιακές υλοποιήσεις μας! Συνδυάσε το Gaming Desktop σου με τα κορυφαία περιφερειακά ASUS και απογείωσε την εμπειρία σου. Ζήσε την κάθε στιγμή με ένταση, νιώθοντας ότι βρίσκεσαι πραγματικά στο επίκεντρο του παιχνιδιού! Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!