Νέα σειρά κλιματιστικών με αντιβακτηριακή προστασία από την LG

    Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών για ένα συνδεδεμένο, ενεργειακά αποδοτικό και ασφαλές εσωτερικό περιβάλλον, η LG, κυκλοφόρησε τη νέα σειρά οικιακών κλιματιστικών DUALCOOL Deluxe και…

    LG-Condi
    Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών για ένα συνδεδεμένο, ενεργειακά αποδοτικό και ασφαλές εσωτερικό περιβάλλον, η LG, κυκλοφόρησε τη νέα σειρά οικιακών κλιματιστικών DUALCOOL Deluxe και ARTCOOL Mirror, βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα στα σπίτια. Η νέα σειρά είναι εξοπλισμένη με την προηγμένη τεχνολογία UV LED: UVnanoTM, εξασφαλίζοντας την καθαρή ατμόσφαιρα σε εσωτερικούς χώρους, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19, που είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Η αντιβακτηριακή τεχνολογία UVnano™ χρησιμοποιεί υπεριώδη ακτινοβολία για την εξάλειψη των μικροοργανισμών που υπάρχουν στο χώρο. Οι ακτίνες UV που εκπέμπουν LED ακτινοβολία είναι τοποθετημένες κάτω από τον ανεμιστήρα και καταστρέφουν άμεσα το DNA των μικροοργανισμών, καθιστώντας έτσι αδύνατο τον πολλαπλασιασμό τους. Η τεχνολογία LED καθιστά, επίσης, αδύνατη την ανάπτυξη και τον πολλαπλασιασμό επιβλαβών σωματιδίων. Βασικά χαρακτηριστικά της τεχνολογίας UVnanoTM:
    • Προστασία από ιούς και από επιβλαβή βακτήρια, συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγιεινής των κατοικιών
    • Απομάκρυνση του 99,99% των βακτηρίων στον ανεμιστήρα της εσωτερικής μονάδας με υπεριώδες φως
    Συνδυάζοντας το σύστημα καθαρισμού αέρα 5 βημάτων της LG και το UVnanoTM, τα κλιματιστικά ανανεώνουν αποτελεσματικά τον αέρα, διατηρώντας τα σπίτια δροσερά. Η LG δεσμεύεται να προωθήσει και να διευρύνει τα χαρακτηριστικά των κλιματιστικών της, εξοπλίζοντας τα με προηγμένες τεχνολογίες για ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον. Επιπλέον, οι μονάδες είναι πλήρως εξοπλισμένες με το AirCare Complete System™, ένα σύστημα φιλτραρίσματος 360 μοιρών που διατηρεί τόσο τη μονάδα όσο και τον περιβάλλοντα αέρα καθαρό και φρέσκο.

    Βασικά χαρακτηριστικά του AirCare Complete SystemTM:
    • Το Pre-Filter™ παγιδεύει μεγάλα σωματίδια σκόνης που εισέρχονται στο μηχάνημα με τη ροή του αέρα
    • Το σύστημα αυτόματου καθαρισμού εξαλείφει τυχόν υγρασία που συλλέγεται στη μονάδα για να αποφευχθεί η δημιουργία επιβλαβών σωματιδίων
    • Ο Plasmaster™ Ιονιστής+ απομακρύνει και αποτρέπει την προσκόλληση των βακτηρίων
    Ο συνδυασμός των παραπάνω τεχνολογιών κάνει τη συγκεκριμένη σειρά να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες, προσδίδοντας προστιθέμενη αξία στη φράση: "αναπνεύστε ελεύθερα".