Νέα Samsung Galaxy A12 και Galaxy A02s

    Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα τις νέες συσκευές Galaxy A12 και Galaxy A02s, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από τις αρχές της νέας χρονιάς. Οι δύο νέες συσκευές της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας διαθέτουν…

    galaxy_a12_a02s_product_combo_blue_white_1p1-724x1024
    Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα τις νέες συσκευές Galaxy A12 και Galaxy A02s, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από τις αρχές της νέας χρονιάς. Οι δύο νέες συσκευές της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας διαθέτουν κομψό σχεδιασμό και πολυτελές ματ φινίρισμα και θα κυκλοφορήσουν σε λευκό και μαύρο χρώμα, με το Galaxy A12 να διατίθεται και σε μπλε απόχρωση. Το Galaxy A12 διαδέχεται το Galaxy A11 που παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο και φέρει βελτιώσεις στους τομείς της κάμερας και της μπαταρίας. Για παράδειγμα, διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 5.000 mAh (υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 15 W) ενώ ο προκάτοχος του κυκλοφόρησε με μπαταρία μικρότερης χωρητικότητας κατά 1.000 mAh (4.000 mAh). Το Galaxy A11 επίσης διαθέτει τριπλή κάμερα, με την κύρια να βασίζεται σε έναν αισθητήρα 13 MP και να συνοδεύεται από μία υπερευρυγώνια κάμερα 5 MP και έναν αισθητήρα βάθους 2 MP. Το νέο Galaxy A12 διαθέτει τετραπλή κάμερα. Αν και διατηρεί την υπερευρυγώνια κάμερα και τον αισθητήρα βάθους του προκατόχου του, στη θέση του κύριου αισθητήρα υπάρχει τώρα ένας υψηλότερης ανάλυσης 48 MP που πλαισιώνεται από μία κάμερα 2 MP τύπου macro.

    Το νέο Galaxy A12 επίσης διαθέτει οθόνη 6,5 ιντσών HD+ με σχεδιασμό Infinity-V (διαθέτει μία μικρή εγκοπή/ notch για την εμπρόσθια κάμερα 8 MP, η οποία είναι όμοια με εκείνη του Galaxy A11). Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής (οι πυρήνες του διαθέτουν συχνότητα λειτουργίας 1,8GHz και 2,3GHz) για τον οποίο ωστόσο δεν γνωρίζουμε ακόμα πληροφορίες για την ονομασία του. Η συσκευή ανακοινώθηκε με 4GB RAM και 64GB ή 128GB επεκτάσιμου (μέσω κάρτας μνήμης microSD έως και 1TB) αποθηκευτικού χώρου. Το Galaxy A12 διαθέτει side-mounted αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και έρχεται με την πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox. Το οικονομικότερο Galaxy A02s αντικαθιστά το Galaxy A01 που ανακοινώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και διαθέτει επίσης οθόνη 6,5 ιντσών HD+ με σχεδιασμό Infinity-V για τη «φιλοξενία» της εμπρόσθιας κάμερας 5 MP. Στο πίσω μέρος διαθέτει μία κάμερα 13 MP που συνοδεύεται από μία κάμερα 2 MP τύπου macro και έναν αισθητήρα βάθους 2 MP (πρόσθετη βοήθεια για φωτογραφίες «Portrait» με ανεστίαστο φόντο, τύπου bokeh). Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5.000 mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 15 W. Στο εσωτερικό του Samsung Galaxy A02s υπάρχει ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής (1,8GHz) που συνοδεύεται από 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.