Νέα διεπαφή χρήστη (UI) για τα Google Docs και Google Drive

    Αν παρατηρήσεις ότι κάτι είναι λίγο διαφορετικό, ενώ π.χ. γράφεις ή εργάζεσαι σε ένα λογιστικό φύλλο στα Google Docs, αυτός να είναι ο πραγματικός λόγος. Η Google έχει ξεκινήσει το ρολάρισμα μίας…

    Google-Docs-Drive-Main
    Αν παρατηρήσεις ότι κάτι είναι λίγο διαφορετικό, ενώ π.χ. γράφεις ή εργάζεσαι σε ένα λογιστικό φύλλο στα Google Docs, αυτός να είναι ο πραγματικός λόγος.
    Η Google έχει ξεκινήσει το ρολάρισμα μίας ανασχεδιασμένης διεπαφής χρήστη για το Google Drive, τα Docs, τα Sheets και τα Slides η οποία «ταιριάζει» περισσότερο με τη σχεδιαστική γλώσσα του Material Design 3. GIF Credit: Google Οι εφαρμογές εξακολουθούν να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο (ευτυχώς), αλλά όπως αναφέρει η Google σε σχετική ανακοίνωση, πλέον, θα να είναι λίγο πιο «απλοποιημένες», με λιγότερη «ακαταστασία» και μερικές βελτιώσεις. Η εταιρεία αναφέρει ότι η νέα διεπαφή θα είναι διαθέσιμη μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες (Rapid Release Domains) και ότι όλοι θα πρέπει να την έχουν μέχρι τις 25 Μαρτίου (Full Rollout). Θα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες (Workspace και Personal), καθώς και για άτομα που εξακολουθούν να συμμετέχουν στα (παλαιού τύπου) G Suite Basic και Business.