Marshall και Nexion γιόρτασαν το λανσάρισμα της νέας σειράς ηχείων HOME LINE III

    BRING THE BIG STAGE HOME: η Marshall, το πιο εμβληματικό brand στην κατηγορία του Audio, γιόρτασε μαζί με τη Nexion, τον επίσημο διανομέα σε Ελλάδα και Κύπρο, σε μια τριπλή εταιρική εκδήλωση, στο…

    Marshall-HomeLine3-Gig-Main
    BRING THE BIG STAGE HOME: η Marshall, το πιο εμβληματικό brand στην κατηγορία του Audio, γιόρτασε μαζί με τη Nexion, τον επίσημο διανομέα σε Ελλάδα και Κύπρο, σε μια τριπλή εταιρική εκδήλωση, στο Pirée!

    Οι τρείς περιστάσεις του εορτασμού ήταν ο 9ος επιτυχημένος χρόνος συνεργασίας της Nexion με τη Marshall, τα γενέθλια των 60 χρόνων της Marshall και το λανσάρισμα της νέας σειράς ηχείων HOME LINE III.

    [caption id="attachment_89121" align="alignnone" width="800"] Image Credit: © 2022 Nexion[/caption]

    Στον ατμοσφαιρικό, industrial-boho χώρο του Pirée που είχε δέσει αρμονικά με το look n’ feel του brand, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλη τη γκάμα των ηχείων της Marshall, παλιά και νέα.

    [caption id="attachment_89123" align="alignnone" width="800"] Image Credit: © 2022 Nexion[/caption]

    Το σήμα κατατεθέν, η «old school» εμφάνιση, με ενσωματωμένες τις καινοτομίες ασύρματης συνδεσιμότητας και της απόδοσης του ήχου, συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό ένα σημαντικό κομμάτι της κληρονομιάς των 60 ετών που κουβαλάει το brand και κάνει τα ηχεία να παραμένουν ακαταμάχητα. 

    [gallery link="file" ids="89120,89119,89118"]

    Στην εκδήλωση βρέθηκαν πελάτες, φίλοι και συνεργάτες της Nexion που απόλαυσαν μια βραδιά γεμάτη δυνατή μουσική. Μετά από ένα χορευτικό DJ set, ακολούθησε gig με ροκ επιτυχίες από τη μπάντα των Nothing Personal, με τη «guest» συμμετοχή του παρουσιαστή και τραγουδιστή Ηλία Μπόγδανου, δημιουργώντας μία ανεβαστική ατμόσφαιρα ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ποτά από το Bombay Sapphire.

    [caption id="attachment_89122" align="alignnone" width="800"] Image Credit: © 2022 Nexion[/caption] Με πληροφορίες από το επίσημο ΔΤ της Nexion.