IFA 2022 | H JBL παρουσιάζει τα ακουστικά Tour Pro 2 και Tour One M2!

    Στο πλαίσιο της IFA 2022 η JBL ανακοίνωσε δύο νέα μοντέλα ασύρματων ακουστικών, τα TWS earbuds Tour Pro 2 και τα over-ear headphones Tour One M2. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, τα JBL Tour Pro 2…

    JBL_Tour_One_M2
    Στο πλαίσιο της IFA 2022 η JBL ανακοίνωσε δύο νέα μοντέλα ασύρματων ακουστικών, τα TWS earbuds Tour Pro 2 και τα over-ear headphones Tour One M2.
    Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, τα JBL Tour Pro 2 (εκτιμ. τιμή λιανικής πώλησης 249€) είναι τα πρώτα True Wireless ακουστικά με οθόνη στη θήκη φόρτισης. Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίζουν τις παραμέτρους των ακουστικών, να έχουν τον έλεγχο κατά την αναπαραγωγής της μουσικής και να λαμβάνουν notifications από τις εφαρμογές του τηλεφώνου τους. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θυμίζει αρκετά την λειτουργικότητα αρκετών wearables. [caption id="attachment_87841" align="alignnone" width="900"] Image Credit: JBL[/caption] Ενσωματώνουν σύστημα Active Noise Cancellation (ANC), υποστηρίζουν συνδεσιμότητα Bluetooth® 5.3 Low Energy και διαθέτουν οδηγούς των 10mm. Η μπαταρία τους έχει άκρως εντυπωσιακή διάρκεια, αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση η αυτονομία τους αγγίζει ακόμα και τις 10 ώρες, ενώ μαζί με την θήκη μπορεί να φτάσει συνολικά ακόμα και τις 40 ώρες. Η δεύτερη ανακοίνωση αφορά τα ανανεωμένα Tour One M2 (εκτιμ. τιμή λιανικής πώλησης 299€). Πρόκειται για ασύρματα over-ear headphones ακουστικά που προσφέρουν «έναν συνδυασμό από το καλύτερο υβριδικό Active Noise Cancellation και επαγγελματικούς οδηγούς ήχου από την JBL». [caption id="attachment_87844" align="alignnone" width="1200"] Image Credit: JBL[/caption] Αντικαθιστώντας το προηγούμενο μοντέλο JBL Tour One, τα νέα ακουστικά διαθέτουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας (μέχρι 30 ώρες με το ANC ανοιχτό), συνδεσιμότητα Bluetooth® 5.3 Low Energy ενώ με μόλις 10 λεπτά ταχείας φόρτισης γρήγορης μπορούν να προσφέρουν εώς και 5 ώρες ακρόασης. Περισσότερα από την επίσημη ιστοσελίδα της JBL, μιας και η εταιρεία απείχε από την IFA 2022, κλείνοντας ραντεβού για το επερχόμενο Consumer Electronics Show (CES) του Las Vegas.
    Για περισσότερα νέα, περισσότερη τεχνολογία και περισσότερη IFA 2022, επισκεφθείτε το Plaisio Blog και τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Πλαισίου!